Çerçioğlu: Korkmuyoruz, Çünkü Bizim Mustafa Kemal'imiz Var - Son Dakika
Güncel

Çerçioğlu: Korkmuyoruz, Çünkü Bizim Mustafa Kemal'imiz Var

Çerçioğlu: Korkmuyoruz, Çünkü Bizim Mustafa Kemal\'imiz Var

aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, "Korkmuyoruz, çünkü bizim özgürlük kılıcını Anadolu toprağında alevlendiren Mustafa Kemal'imiz var. Korkmuyoruz çünkü vatanın bölünmez bütünlüğünü koruyan ve kendini tanklara siper eden özgürlüğe adayan milyonlarımız var" dedi.

29.07.2016 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, "Korkmuyoruz, çünkü bizim özgürlük kılıcını Anadolu toprağında alevlendiren Mustafa Kemal'imiz var. Korkmuyoruz çünkü vatanın bölünmez bütünlüğünü koruyan ve kendini tanklara siper eden özgürlüğe adayan milyonlarımız var" dedi.

Eski başbakanlardan merhum Adnan Menderes'in memleketi olan Koçarlı'nın Çakırbeyli Mahallesi'nde geçen 5 Şubat'ta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından temeli atılan Adnan Menderes Anı Köşesi ve Çok Amaçlı Düğün Salonu, törenle hizmete açıldı. Açılışa, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun yanı sıra tamamı CHP'li olan Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ve vatandaşlar katıldı. Çakırbeyli Mahallesi Meydanı'nda toplanan kalabalık ellerinde Türk bayrakları ile Başkan Çerçioğlu'na sevgi gösterisinde bulundu. Çakırbeyli Muhtarı Mehmet Demir, törendeki konuşmasında duygulu anlar yaşayıp, "Bugünleri bana gösterdiğiniz için sizlere sonsuz teşekkür ederim" dedi.

'MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ'

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise yoğun alkışlarla çıktığı kürsüde, "Korkmuyoruz, çünkü bizim özgürlük kılıcını Anadolu toprağında alevlendiren Mustafa Kemal'imiz var. Korkmuyoruz çünkü vatanın bölünmez bütünlüğünü koruyan ve kendini tanklara siper eden özgürlüğe adayan milyonlarımız var. Sizler bu ülkede darbenin acısını yüreğinde en iyi hisseden kişilersiniz. Sizler demokrasi şehidi merhum Başbakan Adnan Menderes'in hemşehrilerisiniz. 13 gün önce demokrasimize ve milletimizin özgür iradesine karşı kanlı bir darbe girişimi yaşandı. Cumhuriyet'in temel değerlerini hedef alan bu hain kalkışma Anadolu'nun öz evlatları tarafından yerle bir edildi. Bu darbe girişimini lanetliyorum" dedi.

MENDERES'İN LARI SERGİLENDİ

Konuşmaların ardından edilen dualar eşliğinde Adnan Menderes Anı Köşesi ve Çok Amaçlı Düğün Salonu'nun açılış kurdelesi Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, Muhtar Demir ve protokoldeki belediye başkanları tarafından kesildi. Daha sonra salonun bir köşesinde oluşturulan Adnan Menderes'in anılarını anlatan fotoğraf sergisi gezilip, düğün salonunda inceleme yapılıp, bilgi alındı.

İki katlı ve 500 kişi kapasiteli olarak inşa edilen Adnan Menderes Anı Köşesi ve Çok Amaçlı Düğün Salonu'nun üst katı Çakırbeyli Mahallesi Muhtarlığı olarak kullanılacak.

- Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çerçioğlu: Korkmuyoruz, Çünkü Bizim Mustafa Kemal'imiz Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement