Çerçioğlu ve CHP'li Belediye Başkanları Karacasu'ya Çıkarma Yaptı - Son Dakika
Yerel

Çerçioğlu ve CHP'li Belediye Başkanları Karacasu'ya Çıkarma Yaptı

Çerçioğlu ve CHP\'li Belediye Başkanları Karacasu\'ya Çıkarma Yaptı

Aydın Büyükşehir belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ve CHP’li 9 ilçe belediye başkanları ile birlikte Karacasu’ya çıkarma yaptı.

22.01.2015 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ve CHP'li 9 ilçe belediye başkanları ile birlikte Karacasu'ya çıkarma yaptı.

Karacasu'yu ziyaret eden Özlem Çerçioğlu'nu ilçede karşılayan Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı çiçek takdim edip, ziyaret nedeniyle teşekkür etti. Mustafa Büyükyapıcı'yı makamında, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Bozdoğan Belediye Başkanı S. Tümer Apaydın, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ziyaret etti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve çevre ilçelerden gelen belediye başkanları ilk olarak ilçe esnaflarını ziyaret ederek esnaflara hayırlı işler dileyip, vatandaşlarla sohbet ettikten sonra onların taleplerini dinledi.

Özlem Çerçioğlu, "Belediye başkanlarımız ve belediye meclis üyelerimiz ile beraber Aydınımız ve Karacasuyumuzun hizmetindeyiz, seçimlerden seçime değil her zaman yanınızda olacağız sık sık kapınızı çalacağız" dedi. Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı ile Karacasu'ya ilişkin projeler üzerinde çalışmalarının devam ettiğini belirten Çerçioğlu, Karacasu'ya Halk Ekmek, Halk Et ve Kır Düğün Salonu projeleri çalışmalarının masaya yatırıldığını, kısa zamanda önemli adımların atılacağını müjdeledi. Esnaf ziyaretleri sırasında Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na yoğun ilgi gösteren vatandaşlar Karacasu'ya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ettiler.

Esnafları ziyaretten sonra Özlem Çerçioğlu ve tüm belediye başkanları ile Karacasu Belediyesi'ne geçerek, Çerçioğlu'nun başkanlığında basına kapalı olarak belediye başkanlarıyla kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından Seramik ustası Bülent Selçuk ve Hamdi Kirişçi yapmış oldukları özel seramik hediyelerini Özlem Çerçioğlu'na ve diğer belediye başkanlarına hediye etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve ilçe belediye başkanlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Mustafa Büyükyapıcı, "Beni kırmayıp davetime katılan Başkanlarımıza, Karacasu'yun sorunlarıyla bizzat ilgilenen, projelerimizde desteğini hiç esirgemeyen Sayın Özlem Çerçioğlu'na çok teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerçioğlu ve CHP'li Belediye Başkanları Karacasu'ya Çıkarma Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement