Ceren Abla Kreşinin Yılsonu Gösterisi Büyüledi - Son Dakika
Yerel

Ceren Abla Kreşinin Yılsonu Gösterisi Büyüledi

Ceren Abla Kreşinin Yılsonu Gösterisi Büyüledi

Ardahan Ceren Abla Özel Kreş ve Gündüz Bakım Evi 2015-2016 eğitim öğretim yılına görkemli bir yılsonu programı ile veda etti.

12.06.2016 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan Ceren Abla Özel Kreş ve Gündüz Bakım Evi 2015-2016 eğitim öğretim yılına görkemli bir yılsonu programı ile veda etti.

Programa Ardahan Vali Yardımcısı Abdurrezzak Canpolat, Ceren Abla Özel Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdürüesi Ceren Odabaşı ve öğrenci velileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan yılsonu gösterisi programında konuşma yapan Ceren Abla Özel Kreş ve Gündüz Bakım Evi Kurucusu Ceren Odabaşı, "Okul öncesi eğitimin ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Okul öncesi eğitimde çocuklar ilkokula hazırlanırken, paylaşmayı, dayanışmayı, birlikte çalışmayı ve en önemlisi de sosyalleşmeyi öğreniyorlar." Dedi.

Odabaşı, "Eğitim, öğrenci, öğretmen ve veli üçgeninden oluşan bir birlikteliktir. Bu birliktelik ne kadar bilinçli ve sağlıklı olursa çocuklarımızda o kadar sağlam bir kişilik kazanır. Bizler bu birlikteliği sizlerle sağlam bir şeklide kurduğumuzu düşünüyoruz. Okul öncesi eğitim gömleğin ilk düğmesidir. Bunun doğru iliklenmesi gerekir. Çocuklarımızın sosyalleşmesi açısından büyük önem taşıyan yılsonu gösterisine çocuklarımız yıl boyunca büyük bir gayretle çalıştılar. Siz değerli misafirlerimize de teşekkür ediyorum." Dedi.

Programda minik öğrenciler yöresel ve çeşitli oyunlarla sergiledikleri performansla izleyenlerin büyük beğenisini topladılar.

Program mezun öğrencilere Ardahan Vali Yardımcısı Abdurrezzak Canpolat tarafından diplomalarının verilmesiyle son buldu. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceren Abla Kreşinin Yılsonu Gösterisi Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement