Ceren Üsteğmen'den Şehit Annesine Kahve İkramı - Son Dakika
Güncel

Ceren Üsteğmen'den Şehit Annesine Kahve İkramı

Ceren Üsteğmen\'den Şehit Annesine Kahve İkramı

4. Kolordu Komutanı ve Ankara Garnizon Komutanı Korgeneral Metin İyidil, yeni yıl dolayısıyla şehit ailesine ziyarette bulundu.

31.12.2014 08:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

4. Kolordu Komutanı ve Ankara Garnizon Komutanı Korgeneral Metin İyidil, yeni yıl dolayısıyla şehit ailesine ziyarette bulundu.

Korgeneral İyidil ve beraberindeki heyet, Hakkari Yüksekova Yürekli Yaylası'nda 1984 yılında teröristler girilen silah çatışma sonucu şehit olan Komando Er Adnan Şen'in annesi 71 yaşındaki Aysel Şen'i Cebeci'deki evini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Korgeneral İyidil, şehit annesi Şen ile sohbet ederek her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Korgeneral İyidil, bütün garnizonlarda şehit ailesi ve gazilerden sorumlu subay ve astsubaylarının bulunduğuna dikkat çekerek" Özellikle yılbaşı günlerinde, bayram günlerinde hem aileleri ziyaret edip bir şeye ihtiyaçları olup olmadıklarını öğreniyoruz. Hem Sayın Genel Kurmay Başkanımızın, Kuvvet Komutanlarımızın iyi dileklerini iletiyoruz. Ben bugün burada olduğum gibi, diğer bütün garnizonlarda şehit ailelerimizin yanında, olanlarla ilgilenen subay ve astsubaylarımız ziyaretlerini yapmaktalar" ifadesini kullandı.

CEREN ÜSTTEĞMEN'DEN KAHVE İKRAMI

Şehit annesi Aysel Şen'in misafirlerine ikramda bulunmak istemesi üzerine heyette yer alan 4. Kolordu Komutanlığı'nda görevli Öğretmen Üsteğmen Ceren Güler; şehit annesi ile birlikte mutfağa geçerek kahve yaptı. Ceren Üsteğmen daha sonra yaptığı kahveleri şehit annesine ve diğer misafirlere ikram etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ceren Üsteğmen'den Şehit Annesine Kahve İkramı - Son Dakika

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.


Advertisement