Ceritoğlu ve Bekiroğlu'ndan Hastane Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Ceritoğlu ve Bekiroğlu'ndan Hastane Ziyareti

Ceritoğlu ve Bekiroğlu\'ndan Hastane Ziyareti

AK Parti Çorum Milletvekili İlksen Ceritoğlu Kurt ve AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Kadir Gecesi münasebetiyle Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatarak tedavi gören hastaları ziyaret etti.

02.07.2016 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çorum Milletvekili İlksen Ceritoğlu Kurt ve AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Kadir Gecesi münasebetiyle Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatarak tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım ve parti yöneticileriyle katları ziyaret eden Kurt ve Bekiroğlu, hastaların Kadir gecesini ve Ramazan Bayramını kutlayarak acil şifa dileklerini iletti. Hastalarla ve hasta yakınları ile tek tek ilgilenerek doktorlardan bilgi alan Kurt ve Bekiroğlu, ayrıca hastanede yatan AK Parti Kargı İlçe Başkanı Mustafa Akpınar'ın babası İsmail Akpınar'ı ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Kargı İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, Kurt ve Bekiroğlu'na teşekkür etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceritoğlu ve Bekiroğlu'ndan Hastane Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement