Çerkezköy Belediye Başkanı Akay, Öğrencilerin Sıralarını Yeniledi - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy Belediye Başkanı Akay, Öğrencilerin Sıralarını Yeniledi

Çerkezköy Belediye Başkanı Akay, Öğrencilerin Sıralarını Yeniledi

Eğitime olan desteğini sürdüren Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy Belediyesi ilçedeki Atatürk İlkokuluna 30 sıra 60 sandalye hediye etti.

02.10.2014 09:57  Güncelleme: 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitime olan desteğini sürdüren Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy Belediyesi ilçedeki Atatürk İlkokulu'na 30 sıra 60 sandalye hediye etti.

Atatürk İlkokulu'nun eskiyen sıralarının yenilenmesi için belediyeden talepte bulunan okul idarecilerinin isteğini karşılayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Atatürk ilkokuluna 30 takım sıra hediye etti. Atatürk İlkokulu Müdür Vekili Ensar Bakanoğlu, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a bir süre önce okulun bazı sınıflarında sıraların eski olması nedeniyle zor kullanıldığını ve yenilenmesi için belediyeden sıra desteği yapılmasını istediklerini anlattı.

Akay'ın bu talebi karşılıksız koymadığını belirten Bakanoğlu, "Okulumuzda yıllardır çocuklarımızın oturduğu sıraların bazı sınıflarda eski oluşu nedeniyle kırılmalar meydana geldi. Tamirinin de zor olması nedeniyle belediyemizden okulumuza sıra desteği yapmasını talep etmiştik. Belediye Başkanımız Vahap Akay'da talebimizi yerinde buldular ve okulumuza 30 sıra ve 60 sandalyeden oluşan 30 takımlık bir sıra desteğinde bulundular. Belediyemizin okulumuza verdiği yeni sıralarda şimdi öğrenim gören öğrencilerimizde çok sevinçli. Belediye Başkanımız Vahap Akay'a okulumuza yapmış olduğu katkı ve destekleri nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Başkanımızdan ileride bu yönde biraz daha destek beklediğimizi de belirtmek istiyorum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerkezköy Belediye Başkanı Akay, Öğrencilerin Sıralarını Yeniledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement