Çerkezköy Belediyesi Araç Filosunu Yeniliyor - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy Belediyesi Araç Filosunu Yeniliyor

Çerkezköy Belediyesi Araç Filosunu Yeniliyor

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Belediyesi araç filosunu yenilemeye devam ediyor.

02.03.2015 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy Belediyesi araç filosunu yenilemeye devam ediyor. Çerkezköy Belediyesi, daha önce alınan kepçe ve silindir ile iki adet kamyonun ardından bu kez de 2015 model Mercedes minibüsü araç filosuna dahil etti.

Çerkezköy Belediyesi araç filosuna yeni katılan 2015 model Mercedes Benz Sprinter marka minibüsün 22+1 kapasiteli olduğunu belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, minibüsün Devlet Malzeme Ofisi'nden 129 bin 113 TL'ye alındığını belirterek, "Yeni araçlarımız Belediyemize ve Çerkezköyümüze hayırlı ve uğurlu olsun. Faydalı ve güzel işlerde kullanılmasını temenni ediyorum. İmkanlar dahilinde araç parkurumuzu yenilemeye, kullanılabilecek durumda olanları ise bakım ve onarımın ardından kullanmaya devam edeceğiz" dedi.

Son 6 ayda belediyenin araç filosuna yaklaşık 1 milyon TL'lik yeni araç aldıklarını ve atıl durumda bulunan birçok aracı da tamir ederek kullanılabilir duruma getirdiklerini hatırlatan Belediye Başkanı Vahap Akay, "Bir yandan hizmetlerimiz devam ederken, diğer yandan da araç parkurunu daha modern hale getirmeyi arzu ediyoruz. Bunun için son 6 ayda yaklaşık 1 milyon TL'lik yatırım yaptık. Önümüzdeki dönemde araç parkuruna yönelik yatırımlarımız devam edecek" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerkezköy Belediyesi Araç Filosunu Yeniliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement