Çerkezköy Belediyesi Kültür Gezileri Başladı - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy Belediyesi Kültür Gezileri Başladı

Çerkezköy Belediyesi Kültür Gezileri Başladı

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının başlamasıyla birlikte kültür gezilerine start verdi.

04.07.2014 09:39  Güncelleme: 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının başlamasıyla birlikte kültür gezilerine start verdi.

Önceki yıllarda sadece Edirne'ye düzenlenen kültür gezilerine bu yıl İstanbul da eklendi. Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Yusuf Kenan Erez, Kültür Gezilerinin Ramazan ayında gerçekleştirilmesinin ayrı bir özelliğinin ve güzelliğinin bulunduğunu belirtti. Erez, "Çerkezköy Belediyesi olarak Ramazan ayı boyunca kültür gezilerimiz İstanbul'da Eyüp Sultan'a, Edirne'de de Selimiye'ye gerçekleştirilecek. Tabiki bu arada Edirne'de tarihi yerler de zaman nispetinde gezilecek. İstanbul'a her gün 45 kişilik bir otobüs, Edirne'ye de her gün 25 kişilik bir minibüs gönderiyoruz. Toplamda her gün 60 vatandaşımızı kültür gezilerine gönderiyoruz" dedi.

Kültür gezileri kapsamında araçların her gün saat 14.00'da belediye önünden kalktığını dile getiren Kenan Erez, "Ramazan ayı boyunca Çerkezköy Belediyesi olarak kültür etkinliklerimiz sürecek. Kültür gezilerinde her araçta belediye görevlisi olarak bir zabıta memuru görevlendiriyoruz. Bu kültür gezileri belediyemizin vatandaşlarımıza bir hizmetidir. Hiçbir ücret alınmıyor. Kültür gezilerine katılacak vatandaşlarımız gün öncesinde belediyeye gelerek Zabıta Müdürlüğümüz görevlilerine isimlerini yazdırabilirler" diye konuştu.

Çerkezköy Belediyesi'nin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği geleneksel kültür gezilerine katılan vatandaşlar, Çerkezköy Belediyesi'nin halka vermiş olduğu hizmetten son derece memnun olduklarını ifade etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerkezköy Belediyesi Kültür Gezileri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement