Çerkezköy'de Bahar Hazırlığı - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy'de Bahar Hazırlığı

Çerkezköy\'de Bahar Hazırlığı

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından park ve bahçelerde mevsimsel bakım ve ot temizliği yapılmaya başlandı.

15.02.2015 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından park ve bahçelerde mevsimsel bakım ve ot temizliği yapılmaya başlandı.

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün Namık Kemal Bulvarı, Atatürk Caddesi, Cengiz Topel Caddesi'nde ağaç budama çalışması yaptığını, ilçe merkezi ile Kızılpınar ve Veliköy'deki park ve bahçeler de ise mevsimsel park bakımı ile ot temizliğinin yapıldığını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Veliköy Mahallemizde Sağlık Ocağı yanında bulunan parkta, Veliköy Mezarlığı karşısında bulunan parkta, Veliköy Halkevi civarında, Veliköy Hürriyet Meydanı civarında, Lise Bulvarı ile Vatan Caddesi boyunca park ve ağaç bakımı yapılarak otlar temizlendi. Ayrıca Veliköy Sağlık Ocağı çevresinde de temizleme ve bakım çalışması yapıldı" dedi.

Bahar ayları ile birlikte parkların daha güzel ve kullanışlı olması için temizlik ve bakım çalışmalarına başladıklarını bildiren Belediye Başkanı Vahap Akay, önümüzdeki dönem içerisinde ilçe genelindeki yeşil alan sayısını arttırmayı hedeflediklerini vurguladı.

Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Çerkezköy merkez ile mahallelerindeki cami ve mescitlerde düzenli olarak temizlik ve bakım çalışması yapıldığını bildiren Başkan Vahap Akay, "Haftanın bir günü ilçemizin en kalabalık camileri olan Merkez Osmanlı Camii, Hacı Fahri Zümbül Camii, Erkaynak Camii, Gazi Osman Paşa Camii ve Fatih Camilerimizin genel temizlik ve bakımı yapılırken, 15 günde bir ise ilçemiz genelinde bulunan toplam 25 camimizin ve mescidimizin temizlik ve bakım çalışması yapılmaktadır" açıklamasını yaptı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerkezköy'de Bahar Hazırlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement