Çerkezköy'de Kapalı Otoparkta Aylık Park Ücreti 120 Tl - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy'de Kapalı Otoparkta Aylık Park Ücreti 120 Tl

Çerkezköy\'de Kapalı Otoparkta Aylık Park Ücreti 120 Tl

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tek-Park Çerkezköy Sorumlusu Cihat Pektaş, Çerkezköy’de ücretli otopark uygulamasında ilk abonman uygulamasının 1 Temmuz’dan itibaren yer altı otoparkında başladığını ve aylık abonman ücretinin de 120 TL olduğunu söyledi.

07.07.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tek-Park Çerkezköy Sorumlusu Cihat Pektaş, Çerkezköy'de ücretli otopark uygulamasında ilk abonman uygulamasının 1 Temmuz'dan itibaren yer altı otoparkında başladığını ve aylık abonman ücretinin de 120 TL olduğunu söyledi.

Abonman uygulamasının ilk olarak 1 Temmuz itibariyle Atatürk ve Öztrak Caddeleri arasında kalan yer altı otoparkında başlatıldığını dile getiren Pektaş, "Tek-Park'ın Çerkezköy'de ücretli otopark uygulamasını yürürlüğe koyduktan bu yana birçok iş yeri sahibi ve uygulama üzerinde evi olan vatandaşlar kendilerine abonman ücreti konusunda bir şeylerin yapılmasını belirttiler. Abonman uygulaması ilk olarak 1 Temmuz itibariyle Atatürk ve Öztrak Caddeleri arasında kalan yer altı otoparkında başlatıldı. Aylık araç başı abonman ücreti 120 lira olarak belirlendi" dedi.

Otopark ücreti uygulamasının yapıldığı caddelerde evleri bulunan vatandaşlar ise ücretli otopark uygulamasına tepki gösterdi. Vatandaşlar, "Evimizin önüne aracımızı park edemeyecek miyiz? Evimizin önüne park ettiğimiz için bile ücret ödüyoruz. Böyle saçma bir uygulama olabilir mi? Yetkililer, ücretli park yerlerinin bulunduğu bölgede oturan vatandaşlardan ücret alınmaması için çalışma yapmalı" ifadelerini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerkezköy'de Kapalı Otoparkta Aylık Park Ücreti 120 Tl - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement