Çerkezköy'de Park ve Bahçeleri Düzenleme Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy'de Park ve Bahçeleri Düzenleme Çalışmaları

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bazı mahallelerdeki parklarda çevre düzenleme çalışması yapıyor.

15.02.2015 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bazı mahallelerdeki parklarda çevre düzenleme çalışması yapıyor.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yaptığı açıklamada, Namık Kemal Bulvarı, Atatürk Caddesi, Cengiz Topel Caddesi'nde ağaç budama çalışması, ilçe merkezi ile Kızılpınar ve Veliköy'deki park ve bahçelerde ise mevsimsel park bakımı ile ot temizliği yapıldığını söyledi.

Kent merkezindeki park ve bahçelerde yapılan çalışmaları anlatan Akay, "Veliköy mahallemizde Sağlık Ocağı yanında bulunan parkta, Veliköy Mezarlığı karşısında bulunan parkta, Veliköy Halkevi civarında, Veliköy Hürriyet Meydanı civarında, Lise Bulvarı ile Vatan Caddesi boyunca park ve ağaç bakımı yapılarak otlar temizlendi. Ayrıca Veliköy Sağlık Ocağı çevresinde de temizleme ve bakım çalışması yapıldı" dedi.

Akay, ilçe merkezindeki bütün parklarda ot ve taş temizliği yapıldığını belirterek, "Bahar ayları ile birlikte parkların daha güzel ve kullanışlı olması için temizlik ve bakım çalışmalarına başladık ve büyük ölçüde tamamladık. Önümüzdeki dönem içerisinde ilçe genelindeki yeşil alan sayısını artırmayı da hedefliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çerkezköy'de Park ve Bahçeleri Düzenleme Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement