Çerkezköy'de Step ve Aerobik Kursu Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy'de Step ve Aerobik Kursu Başlıyor

Çerkezköy\'de Step ve Aerobik Kursu Başlıyor

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Step ve Aerobik Kursu 16 Mart Pazartesi günü başlıyor.

06.03.2015 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Step ve Aerobik Kursu 16 Mart Pazartesi günü başlıyor.

Bayanlara yönelik Çerkezköy Belediyesi'nin düzenleyeceği Step ve Aerobik Kursu'nun haftanın 3 günü yapılacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri düzenleyeceğimiz Step ve Aerobik Kurslarımız için müracaatlar tamamlandı. Kursumuza katılmak isteyen toplam 217 ev hanımı ve çalışan bayan müracaat etti" dedi.

Step ve Aerobik Kurslarının Kapalı Spor Salonu'nda verileceğini hatırlatan Belediye Başkanı Vahap Akay, "Müzik eşliğinde tempolu şekilde yapılacak olan Step ve Aerobik Kurslarımızı konusunda uzman bayan eğitmenimiz verecek. 16 Mart Pazartesi günü başlayacak olan Step ve Aerobik Kurslarımız 12 Haziran tarihinde sona erecek" açıklamasını yaptı.

Ev hanımlarının günlük yoğunluk ve stresini, çalışan bayanların iş yerindeki stres ve yoğunluğunu azaltmayı ve fazla kilolarından kurtularak ideal vücut ölçülerine kavuşmalarına, ruh sağlığı ve zihinsel olarak kendilerini formda hissetmelerine yardımcı olacak step ve aerobik kurslarının eğlence ve keyif içerisinde geçmesini arzu ettiklerini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, "Sabah saat 09.00-10.00 arasındaki kursa 60 ev hanımı, 10.00-11.00 saatleri arasındaki kursa 62 ev hanımı, akşam saat 18.00-19.00 saatleri arasındaki kursa 34 çalışan bayan ve saat 19.00-200.00 saatleri arasındaki kursa ise 56 çalışan bayan müracaat etti" dedi.

Step ve aerobik kurslarına katılacak olan hanımlar için saat 08.30, 09.30, 17.30 ve 18.30 saatlerinde Çerkezköy Belediyesi önünden ücretsiz servis kaldırılacağını da belirten Akay, kursa katılacak olan bayanların belirtilen saatlerde Belediye önünde hazır bulunmaları durumunda ücretsiz olarak Kapalı Spor Salonu'nu gidiş ve gelişlerinin sağlanacağını kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerkezköy'de Step ve Aerobik Kursu Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement