PTT Esenyurt Şube Müdürlüğü'ne Ali Arslan Atandı - Son Dakika
Yerel

PTT Esenyurt Şube Müdürlüğü'ne Ali Arslan Atandı

PTT Çerkezköy Şube Müdürlüğü görevini yürüten Ali Arslan, PTT Esenyurt Şube Müdürlüğüne atandı.

23.08.2014 17:19  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT Çerkezköy Şube Müdürlüğü görevini 8 yıldır yürüten Arslan, genel müdürlüğün, yakın zaman önce rotasyon kapsamında 5 tercih yapmalarını istediğini belirterek, "Trakya ve İstanbul'un ilçelerini kapsayan 5 tercihimizden biriydi Esenyurt. Hayırlısı olmuştur inşallah. Çerkezköy'de hizmet etmek bana büyük mutluluk verdi" dedi.

PTT Çerkezköy Şube Müdürlüğüne ise PTT Topkapı Şube Müdürü Şenol Topçu atandı.



ÇOSB Özel Endüstri Meslek Lisesi'nin yapımı sürüyor



Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Özel Endüstri Meslek Lisesi yapım çalışmaları devam ediyor.

ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okul inşaatında ince işçilik çalışmalarının başladığını belirterek, "Lise inşaatımız son sürat devam ediyor. Şiddetli yağmurlar nedeni ile hedeflenen programın biraz gerisinde gidiyoruz. Ancak 2-3 ay içerisinde inşaatı tamamen toparlayarak, okulumuzu eğitim öğretime açarız" dedi.

Özdoğan, 32 derslikli ÇOSB Özel Endüstri Meslek Lisesi'nin içerisinde kapalı spor salonu, konferans salonu, laboratuvarlar ile atölyelerin yer alacağını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Şu anda eğitim öğretime devam eden Anadolu Teknik Lisesinin Mekatronik, Elektrik Bakım, Makina Bakım ve Tekstil Labarotuarı bölümleri bulunuyor. 2014-2015 eğitim öğretim döneminde okulumuza 120 öğrenci almayı planlıyoruz. Öğrencilerimiz yeni bina tamamlana kadar eski binada, tamamlandıktan sonra ise yeni binada eğitim ve öğretimlerine devam edecekler" diye konuştu.



Çerkezköy'e yeni kaymakamlık binası



Çerkezöy Kaymakamlık binasının yeniden inşa edileceği bildirildi.

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, yaptığı yazılı açıklamada, yeni hükümet konağıyla ilgili süreci başlattıklarını belirtti.

Yapılacak çalışmanın ilçenin geleceğiyle ilgili olduğunu ifade eden Kubilay, şunları kaydetti:

"Gerekli yazışmalarımızı yaparak süreci başlattık. Yazdığımız yazı ile arsayı talep ettik ve uygun bir arsa olduğuna dair şubat ayında bize yazı geldi. Süreç devam ediyor ve resmiyeti başlatmış olduk. Kızılpınar ve Veliköy de Çerkezköy'e bağlanınca yeni yapılacak olan Hükümet konağının yeri de uygun bir nokta olacak. Her ihtiyaca cevap verilmesi ve vatandaşlarımızın seri bir şekilde hizmet alabilmeleri adına böyle bir kalıcı eserin yapılması gerekiyor." - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel PTT Esenyurt Şube Müdürlüğü'ne Ali Arslan Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement