Çerkezköy Osb'den, Tekirdağ'a Ambulans - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy Osb'den, Tekirdağ'a Ambulans

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü, Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğüne hasta nakil hizmetlerinde kullanılmak üzere ambulans hibe etti.

17.03.2015 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü, Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğüne hasta nakil hizmetlerinde kullanılmak üzere ambulans hibe etti.

Görevlilerden ambulansı teslim alan Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut, Çerkezköy OSB Müdürlüğü'nün 2011 yılında da kendilerine bir ambulans hibe etiğini anımsattı.

Hibe edilen ambulansın Kapaklı ilçesinde hizmet verdiğini belirten Akbulut, şöyle konuştu:

"2014 yılında bir ambulans talebinde bulunduğumuzda onu da bu bölgede ve Çerkezköy OSB'nin bulunduğu alanda Kapaklı ve Karağaç'ta kullanmak amacı ile talep etmiştik. Çerkezköy OSB'ye güzel, ferah ve modern bir 112 Acil Servis İstasyonunu bizlere verdikleri için çok teşekkür ediyoruz. Hem ambulans hibesi yaptılar hem de 112 acil servis hizmetlerinde kullanmak üzere bize bir istasyon verdiler. Diğer OSB'lere örnek olmak düşüncesiyle kamu kurumları ile el ele vererek sağlık problemlerinde de başarılı olacağını düşünüyorum."

Çerkezköy OSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan da yaptıklarının aslında topluma hizmet olduğunu vurguladı.

Kapaklı ve Çerkezköy'de yaşayan insanların büyük bir bölümünün bölgelerinde çalıştığını ifade eden Akbulut, "Bir yerde kendi insanımıza hizmet etme fırsatı oldu. İnşallah bu ambulansa büyük işler düşmez ama biliyoruz ki bu ambulanslar toplumun ihtiyacı olan ekipmanlar. Yine de hayırlı bir şekilde kullanılmasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından atılan imzalarla ambulans teslim edildi.

Teslim törenine Tekirdağ Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Zafer Soykırlı ile Çerkezköy OSB yöneticileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çerkezköy Osb'den, Tekirdağ'a Ambulans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement