Çerkezköy Servis Araçları Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gündoğdu: "Servisçinin... - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy Servis Araçları Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gündoğdu: "Servisçinin...

Çerkezköy Servis Araçları Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gündoğdu: "Servisçinin...

Her fırsatta korsan araçlardan şikayet eden Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Servis Araçları Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bu kez de üyelerinden dert yandı.

09.04.2014 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her fırsatta korsan araçlardan şikayet eden Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Servis Araçları Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bu kez de üyelerinden dert yandı. Bazı dernek üyelerinin dernek yönetimi tarafından sorunlara eğilmediğini söylediğini ifade eden Çerkezköy Servis Araçları Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aşkın Gündoğdu, "Bu kişiler sorunları dernek çatısı altında dile getireceklerine, kahvehane köşelerinde dedikodu yapıyorlar. Derneğin varlığını hiçe sayıyorlar" dedi.

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy Servis Araçları Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aşkın Gündoğdu, yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada dernek üyelerinin derneklerine sahip çıkmalarını ve sorunları kahve köşelerinde değil dernek çatısı altında dile getirmelerini istedi. Sorunların dernek çatısı altında dile getirilmesinin en doğru hareket olduğunu söyleyen Gündoğdu, "Üyelerimizin sorunlarını dernek çatısı altında dile getirmesini istiyoruz. Son günlerde görüyoruz ki bazı dernek üyelerimiz kahvehane köşelerinde dedikodu üreterek sorunların hemen çözülebileceği konusunda fikir ortaya atıyorlar. Kahvehane köşeleri sorunların görüşülerek tartışılacağı mekanlar değildir. Sorunların çözümü için bir araya geleceğimiz yer derneğimizdir. Neden gerektiği gibi görüşüp tartışıp sorunlarımızı masaya yatıramıyoruz. Tüm üyelerimiz sorunlarını derneğe gelerek iletebilir. Bugün yönetimde biz varsak yarın da onlar olacak. Dışarıda dernek yönetimi ile ilgili söylemler sadece derneğe zarar verir" dedi.

Tekirdağ'ın büyükşehir olduğunu anımsatan Gündoğdu, "Dernek yönetimi olarak, kahvehane köşelerinde ve sanayide işlerine geldiği gibi ileri geri konuşanlara sesleniyoruz. Kahvehane köşelerinde boş laflar üreterek dedikodu yaparak hiç kimseyi kandıramazsınız. Bu şekildeki tavırlarınızla ancak kendinizi kandırırsınız. Artık Tekirdağ'ımız Büyükşehir oldu. Bu süreçte bazı değişiklikler olacaktır. Bu demek değil ki plakalar iptal olacak. Tekirdağ ilimizde görev yapacak yeni başkanlar daha mazbatalarını almadan bir takım yorumların yapılmasını dernek olarak doğru bulmuyoruz ve onaylamıyoruz" diye konuştu.

Gündoğdu, 2003 yılından bu yana şoför esnafına sunulan bazı hakların olduğunu belirterek, "Biz şoför esnafı olarak haklarımızı bakkaldan almadık. Bu hakları 2003 yılında çıkan kanunla aldık. Tekirdağ İl Trafik Komisyonu'nun almış olduğu kararlarla personel taşıyıcıları ve öğrenci taşıyıcıları Tekirdağ ilçelerine göre tahsis edilmiştir. 2000 serili araçlar Çerkezköy'den Çorlu sanayi bölgesine, 1000 serili araçlar da Çorlu-Çerkezköy sanayi bölgelerine ve Saray'a, 4000 serili plakalar da kendi ilçe mücavir alanları içerisinde personel taşımacılığı yapma hakkına sahiptirler" dedi.

Aşkın Gündoğdu, haklarının takipçisi olduklarını belirterek, "Büyükşehirde UKM kurulduktan sonra Ulaştırma Bakanlığı'nın çıkarmış olduğu Personel Taşıyıcılığı Kanunu kapsamında bize verilen haklarımızın takipçisi olacağız. Bu konuda tüm üyelerimizin içi rahat olsun. Yönetim olarak sorunların çözümü için canla başla çalışıyoruz" açıklamasında bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerkezköy Servis Araçları Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gündoğdu: 'Servisçinin... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement