Çerkezköy Sular Altında - Son Dakika
Güncel

Çerkezköy Sular Altında

Çerkezköy Sular Altında

Çerkezköy sular altında Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde etkili olan yağmur yağışı nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü.

27.05.2015 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çerkezköy sular altında

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde etkili olan yağmur yağışı nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Çok sayıda ev ve işyeri sular altında kalırken, otomobiller suya gömüldü.

Çerkezköy'de aniden başlayan ve yaklaşık 1.5 saat aralıksız süren sağanak yağmur ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Elektrik kesintilerinin de yaşandığı sağanak yağmur yağışı sonrası cadde ve sokaklar göle döndü. Biriken suların içinde arıza yapan araçlar çekiciler yardımıyla kurtarıldı.

OTOMOBİLLER SUYA GÖMÜLDÜ

Sağanak nedeniyle ilçedeki çok sayıda ev ve işyerini su bastı. Vatandaşlar buradaki değerli eşyalarını kurtarmaya çalıştı. Fevzi Paşa Mahallesi İmar Sitesi otoparkındaki iki otomobil tamamen suya gömüldü. Belediye ekipleri ise su basan yerlere müdahale etti. İlçede yağmur yağışının akşam saatlerine kadar aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Şaban KARDEŞ/ÇERKEZKÖY (Tekirdağ), (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çerkezköy Sular Altında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • fatih....: bendeki şansa bak..çerkezköye taşınıcaktım ev aldım ..hiç bir alt yapı yok ulan CHP yaktın beni.... 1 0 Yanıtla

Advertisement