Çerkezköy U-19 Takımı Ligi İkinci Sırada Bitirdi - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy U-19 Takımı Ligi İkinci Sırada Bitirdi

Çerkezköy U-19 Takımı Ligi İkinci Sırada Bitirdi

Tekirdağ U-19 Ligi'nde mücadele veren Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı 6 takımın mücadele verdiği sezonu 22 puanla ikinci sırada tamamladı.

09.12.2013 09:53  Güncelleme: 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ U-19 Ligi'nde mücadele veren Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı 6 takımın mücadele verdiği sezonu 22 puanla ikinci sırada tamamladı. 10 haftalık lig maratonunda 7 karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı 1 karşılaşmadan ise beraberlikle ayrıldı. İki kez de sahadan mağlubiyet ile ayrılan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı attığı 34 gole karşılık kalesinde 10 gol gördü.

Lige şampiyonluk parolası ile başlayan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ilk hafta karşılaşmasında Sultanköy Belediyespor U-19 Futbol Takımı'nı konuk etti. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ilk dakikalarda geliştirdiği ataklarda istediği gol ve golleri bulamadı. Konuk ekip Sultanköy Belediyespor U-19 Futbol Takımı ise galibiyet için çıktığı karşılaşmada Çerkezköyspor savunmasını geçmekte zorlandı. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde tek kale bir futbol ortaya koyan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı istediği gol ve golleri bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı.

VELİMEŞE'DEN FARK YEDİ

Lige bir puan ile başlayan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ligin ikinci hafta karşılaşmasında güçlü rakibi Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı'na konuk oldu. Maça çok kötü bir başlangıç yapan ve rakibi karşısında varlık gösteremeyen Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı arka arkaya goller kalesinde gördü. Tek kale oynayan rakibi karşısında sadece bir gol bulan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı rakibinin 4 golüne engel olamayarak karşılaşmadan 4-1'lik mağlubiyet ile ayrıldı.

Ligin ilk iki haftasında galibiyet ile tanışamayan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı üçüncü hafta karşılaşmasında evinde Çorlu Aslanspor U-19 Futbol Takımı'nı konuk etti. Karşılaşmaya Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı etkili başlarken, konuk ekip Çorlu Aslanspor U-19 Futbol Takımı ise kontrollü bir oyun ortaya koydu. İlerleyen dakikalara doğru ataklarını sıklaştıran Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı Yusuf ve Kubilay ile yakaladığı önemli pozisyonları değerlendiremedi. Savunmada hata yapmamaya çalışan Çorlu Aslanspor U-19 Futbol Takımı ise kontra ataklarla temsilcimiz kalesinde galibiyet golünü aradı. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Yusuf'un ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti.

İkinci devrenin ilk dakikalarında Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı baskılı oyunu ile oyun kontrolünü eline aldı. Önde olmanın da avantajını iyi değerlendiren Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ilerleyen bölümlere doğru ilk golün sahibi Yusuf ile bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı. Oyundan düşen rakibi karşısında ataklarını sürdüren Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına almayı başardı. Konuk ekip Çorlu Aslanspor U-19 Futbol Takımı ise karşılaşmanın ikinci devresinde hiçbir varlık gösteremedi. Rakibi karşısında tek kale bir mücadele ortaya koyan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koydu. Rakibe gol şansı vermeyen Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Kubilay ile bir gol daha bularak farkı üçe çakırdı. Fatih'in pası ile hareketlenen Kubilay ceza sahası içine girdi. Rakip oyuncuyu oyundan düşüren Kubilay sağ çaprazdan düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 3-0 yaptı. Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı günün başarılı ismi Fatih ile şık bir gol bularak skoru 4-0 yaptı. Rakibi karşısında yakalamış olduğu farkla kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koyan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı'nda Yusuf beşinci golü kaydederek skoru 5-0 yaptı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımının 5-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı puanını dört yaparak ilk üç puanını alırken, Çorlu Aslanspor U-19 Futbol Takımı ise üç hafta sonunda puanla tanışamadı.

ÇORLUSPOR İLE KARŞI KARŞIYA GELDİ Ç

Çerkezköyspor ligin 4. haftasında Çorluspor U-19 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya etkili başlayan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ilerleyen dakikalarda bulduğu golle öne geçti. Rakip kaleyi ikinci gol için abluka altına alan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ikinci devrenin ilerleyen dakikalarında bir gol daha bularak skoru 2-0 yaptı. Kalan dakikalar içerisinde başka gol olmayınca müsabaka Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı'nın 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

SANAYİSPOR'U TEK GOLLE GEÇTİ

Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ligin 5. haftasında Çorlu Sanayispor U-19 Futbol Takımı'na konuk oldu. Rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ilk dakikalardan itibaren rakip kaleyi abluka altına aldı. Bir türlü istediği pozisyonları bulamayan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ilk devre gol bulamadı. İkinci devre yaptığı oyuncu değişiklikleri ile başlayan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı. Bir gol bulan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı rahatladı. Kalan dakikalarda kontrollü futbolunu devam ettiren Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı karşılaşmadan da 1-0'lık galibiyet çıkardı.

SULTANKÖY'Ü KONUK ETTİ

Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı 2. devrenin ilk karşılaşmasında ise Sultanköy Belediyespor U-19 Futbol Takımı'na konuk oldu. Müsabakanın ilk dakikalarından itibaren baskılı oynayan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı arzuladığı galibiyet golünü bir türlü bulamadı. Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımının üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklarla etkili olan Sultanköy Belediyespor U-19 Futbol Takımı karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında bulduğu golle karşılaşmada öne geçmeyi başardı. Gelen golün şokunu üzerinden çabuk atan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı kalan dakikalarda beraberlik mücadelesi verdi. Oyun disiplininden kopmayarak tehlikeli ataklar geliştiren Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı Rojat'ın ayağından bulduğu golle beraberliği yakaladı. Sağ kanattan gelişen atakta Yusuf'un ara pası ile buluşan Rojat şık bir vuruş ile topu ağlara gönderdi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı kalan dakikalarda galibiyet golünü aradı. Sultanköy Belediyespor U-19 Futbol Takımı ise golün şokunu üzerinden atmaya çalıştı. İlk devrenin ilerleyen dakikalarına doğru Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı rakibi karşısında ağırlığını hissettirmeye başladı. Sağlı sollu ataklarla Sultanköy Belediysepor U-19 Futbol Takımı kalesinde ikinci golü aradı. Taraftarının desteği ile hücumda etkinliği eline alan ev sahibi ekip Sultanköy Belediyespor bulduğu golle tekrar öne geçti. Rakibi karşısında iyi bir futbol ortaya koymasına rağmen kontra ataklara engel olamayan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ilk devre tamamlanmadan beraberlik golü için rakip kaleyi abluka altına aldı. İlk devre tamamlanmadan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı Burak'ın ayağından bulduğu golle skoru tekrar eşitledi. Her iki takımında müthiş bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada heyecana sahne oldu. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre 2-2'lik eşitlik ile sonuçlandı. İkinci devresinde kontrollü bir futbol ortaya koyan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı gelişen Sultanköy Belediyespor U-19 Futbol Takımı ataklarında hata yapmadı. Rakip kalede sağlı sollu ataklar geliştiren Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı arzuladığı galibiyet golünü Burak ile buldu. Orta alandan hızlı çıkan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı'nda Rojat ceza sahası dışında düşürüldü. Topun başına geçen Burak mükemmel bir gole imza atarak takımını deplasmanda 3-2 öne geçirdi.

Oyunun kontrolünü elinde tutan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı rakibinin beraberlik için geldiği dakikalarda Yusuf ile bir gol bularak skoru 4-2 yaptı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklarda başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımının 4-2'lik üstünlüğü ile tamamlandı.

VELİMEŞE'YE MAĞLUP OLDU

Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ligin 7. hafta karşılaşmasında ise evinde lider Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı'nı konuk etti. Maça mutlak galibiyet parolası ile çıkan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı güçlü rakibi karşısında istediğini elde edemedi. Kontrollü bir futbol ortaya koyan konuk ekip Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı her iki devrede de bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-0'lık galibiyet ile ayrılmasını bildi.

ÖNEMLİ GALİBİYET

Evinde lidere mağlup olan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı son hafta karşılaşmasında ise deplasmanda Çorlu Aslanspor U-19 Futbol Takımı'na konuk oldu. Maça iyi başlayan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı bulduğu golle öne geçti. Ev sahibi ekip Çorlu Aslanspor U-19 Futbol Takımı ise ilk devrenin kalan dakikalarında bulduğu golle beraberliği sağladı. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmada rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı bulduğu tek golle karşılaşmadan 2-1'lik galibiyet çıkardı.

ÇORLUSPOR'U GOLE BOĞDU

Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı dokuzuncu hafta karşılaşmasında Çorluspor U-19 Futbol Takımı'na konuk oldu. Rakibi karşısında müthiş bir oyun ortaya koyan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı üst üste goller buldu. Oyundan düşen rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Çerkezköyspor rakibini gole boğdu. İlk devre 7, ikinci devre ise rakip filelere 6 gol atan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı karşılaşmadan da 13-0 galip ayrılarak sezonun en farklı galibiyetini elde etti.

SEZONU GALİBİYET İLE TAMAMLADI

Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı sezonun son karşılaşmasında ise evinde Çorlu Sanayispor U-19 Futbol Takımı'nı konuk etti. Rakibi karşısında maça etkili başlayan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ilk dakikalardan itibaren rakip kaleyi abluka altına aldı. İlk devreyi bulduğu gollerle önde tamamlayan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ikinci devrede de goller bulmaya devam etti. Kalesinde bir gol görmesine rağmen, rakip fileleri 6kez havalandıran Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı karşılaşmadan da 6-1'lik galibiyet çıkartarak sezonu da galibiyet ile tamamlamasını bildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerkezköy U-19 Takımı Ligi İkinci Sırada Bitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement