Cesare Prandelli: İstifa Etmeyi Düşünmüyorum - Son Dakika
Spor

Cesare Prandelli: İstifa Etmeyi Düşünmüyorum

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Abdurrahim Albayrak'ın sözlerine rağmen takımdan ayrılmayı düşünmüyor.

24.11.2014 18:25  Güncelleme: 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli'nin takımdaki geleceği sorgulanıyor. Trabzonspor mağlubiyeti sonrası taraftarların istifaya davet ettiği İtalyan teknik adam, Abdurrahim Albayrak ile yaptığı toplantıda istifa etmeyi düşünmediğini söyledi.

Görevden ayrılmak istemeyen İtalyan teknik direktörün sözleşmesindeki detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

KOVULURSA TÜM PARASINI ALACAK

Prandelli, Ünal Aysal'ın başkanlık döneminde önemli bir sözleşmeye imza atmıştı. 2016 yılına kadar imzalanan sözleşmede özel bir tazminat maddesi bulunmuyor. Ancak İtalyan teknik adam, görevden alınması durumunda yardımcılarına ait olanlarla birlikte kalan alacaklarını istiyor. Prandelli, karşılıklı anlaşma halinde yalnızca o ayki maaşını alacak. Ancak deneyimli teknik adam konuyu FIFA'ya taşırsa, bu kez sözleşme sonuna dek alacaklarını tahsil edebilecek.

ALBAYRAK'IN İŞARET ETTİĞİ TAKIM WATTENSCHEID

Abdurrahim Albayrak'ın bir televizyon programında, "Prandelli'nin arkasında durmam zor" açıklamaları, kafalarda soru işaretleri yaratmıştı. Prandelli'nin, Albayrak ile yaptığı toplantıda Ünal Aysal'ın kendisine Almanya'dan satın alacağı bir takımı çalıştıracağı yönündeki ifadelerin de detayları ortaya çıktı. Bu takımın, sarı kırmızılıların projesi kapsamında yer alan Wattenscheid olduğu öğrenildi.

Cesare Prandelli: İstifa Etmeyi Düşünmüyorum
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Cesare Prandelli: İstifa Etmeyi Düşünmüyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • y.selim: sen kılıcdaroglundan şimdilik iyisin isdifa etme 8 1 Yanıtla
  • mhpli18: yeter artık ya nereye kadar gider böyle ayıptır ya 1 3 Yanıtla
  • BATIHAN: tamam istifa etme de adam gibi kadro çıkar 2 2 Yanıtla
  • karabiber: Bu adamı yolda görsem çuvala kor denize atarım valla bi ise yaramıyo bari balıklara yem olur hayvanlar in karnı doyar 2 2 Yanıtla
  • SİBEL TIRNOVA: PARA ONURUN ÖNÜNE GEÇTİYSE ASLA BAŞIN DİK YÜRÜYEMEZSİN BAŞIN DİK OLMAZSADA İLK TAŞA TAKILIP DÜŞERSİN. . . GİTME HOCA NE OLSA İZMİR MARŞIYLA GÖNDERİLECEKSİN !! 1 AYDA SONRA. . . ;) 0 0 Yanıtla

Advertisement