Cesare Prandelli: Oruç Beni Biraz Yordu - Son Dakika
Spor

Cesare Prandelli: Oruç Beni Biraz Yordu

Cesare Prandelli: Oruç Beni Biraz Yordu

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, "Mert'i her gün yemek için yanıma çağırıyordum ancak oruçlu olduğu için yemiyordu. Bu benim ona özrüm." dedi.

27.07.2014 21:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın teknik direktörü Cesar Prandelli, Honved maçı sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı.

"TAKIMIMIZ BÜYÜYECEK"

"Güzel bir maç oldu. Organize bir takımla maç yaptık. Rakibe teşekkür etmek lazım bu güzel futbol için. Biraz zorluklar bulacağımızı biliyoruz ama bunları aşacağız. Tabiki zorluklarla takımımız büyüyecek.

"SON GÜN ORUÇ TUTTUM"

Mert'i her gün yanıma çağırıyordum, yemek için. Ancak, oruçlu olduğu için yemiyordu. Bu benim ona özrüm. Oruç dolayısıyla biraz yorgunluk var.

Bu bizim birinci kampımızdı. İkinci kampta hızımızı arttıracağız."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Cesare Prandelli: Oruç Beni Biraz Yordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • SİBEL TIRNOVA: ALLAH KABUL ETSİN NE GÜZEL BİR HABER. . . BU HOCA HER ŞEYDEN ÖNCE YÜREĞİ ÇOK BÜYÜK SANIRIM DÜNYADA BİR İLK BU GURUR VERİCİ. . . 22 1 Yanıtla
  • TACO: Kompleksiz ve islama antipatik bakmadığını gösteren bir asil davranış. . . kutluyorum kendisini 4 0 Yanıtla
  • SEDRİK: bir italyandan kurtulduk diğeri geldi. adamın geçmişinde hiç başarı yok her gittiği takımdan kovulmuş yada bırakıp kaçmış. o kadar düşünüp bu adamı mı getirdiniz. oynanan futbola bak hele. bu sene bizi çok zor günler bekliyor 0 4 Yanıtla

Advertisement