Cesedi Bulunan Hırsızlık Şüphelisinin Yanında Bonzai ve Esrar İçilen Aparat Bulundu - Son Dakika
Güncel

Cesedi Bulunan Hırsızlık Şüphelisinin Yanında Bonzai ve Esrar İçilen Aparat Bulundu

Cesedi Bulunan Hırsızlık Şüphelisinin Yanında Bonzai ve Esrar İçilen Aparat Bulundu

İzmir'in Buca İlçesi'nde, hırsızlık suçundan gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan 18 yaşındaki Ahmet Türkyılmaz, bir parkta hareketsiz halde bulundu.

22.03.2015 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Buca İlçesi'nde, hırsızlık suçundan gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan 18 yaşındaki Ahmet Türkyılmaz, bir parkta hareketsiz halde bulundu. Müdahaleye rağmen duran kalbi tekrar çalıştırılamayan Türkyılmaz öldü. Türkyılmaz'ın bulunduğu yerin yakınında bonzai ve esrar içilirken kullanılan bir aparata rastlandığı belirtildi. Türkyılmaz'ın ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmasına karar verildi.

Bu sabah saatlerinde, Buca İlçesi'ndeki Şirinyer Parkı'nda bulunan halı saha yakınında, genç bir erkeğin hareketsiz halde yerde yattığını görenler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Polis parktaki kişinin cumartesi günü hırsızlık suçundan gözaltına alınıp adliyeye sevk edildikten sonra serbest bırakılan Ahmet Türkyılmaz olduğunu belirledi. Sevk edilen sağlık görevlileri, Türkyılmaz'ı ambulansla izmir Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Kalbi duran Türkyılmaz, kalp masajı yapılmasına rağmen kurtarılamadı. Polis, Türkyılmaz'ın hareketsiz yatarken bulunduğu yerin yakınında, bonzai ve esrar içilirken kullanılan bir aparat olduğunu belirledi. Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri, bu aparatı incelemek üzere alırken, Türkyılmaz'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Türkyılmaz'ın çeşitli suçlardan poliste kaydının bulunduğu anlaşıldı. Soruşturma sürdürülüyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cesedi Bulunan Hırsızlık Şüphelisinin Yanında Bonzai ve Esrar İçilen Aparat Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement