Ağrı'da Cesedi Hastanenin Bahçesine Bırakıp Kaçtılar - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da Cesedi Hastanenin Bahçesine Bırakıp Kaçtılar

Ağrı\'da Cesedi Hastanenin Bahçesine Bırakıp Kaçtılar

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde kimliği belirsiz kişiler, 24 yaşındaki Mehmet Demir'in cesedini hastanenin bahçesine bırakıp kaçtı.

09.09.2014 16:24  Güncelleme: 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde kimliği belirsiz kişiler, 24 yaşındaki Mehmet Demir'in cesedini hastanenin bahçesine bırakıp kaçtı. Polis bu kişileri yakalamak için hastanenin güvenlik kameraları ve diğer MOBESE görüntülerini incelemeye başladı.

CANSIZ BEDENİ HASTANEYE BIRAKIP KAÇTI

Doğubayazıt 1 Nolu Iğdır Caddesi'ndeki bir kahvede garson olarak çalışan Karakent Köyü nüfusuna kayıtlı Mehmet Demir dün sabaha karşı işyerine gitmek için Sanayi Mahallesi Beyaztaş sokaktaki evinden ayrıldı. Saat 05.40 sıralarında ise, kimliği belirsiz kişiler Demir'in cansız bedenini özel bir hastanenin bahçesine bırakıp kaçtı. Yerde hareketsiz yatan Demir'i gören hastane çalışanları doktora haber verdi. Hastanede Demir'e müdahale eden doktor ölmüş olduğunu belirledi. Demir'in cesedi otopsi yapılmak üzere Erzurum adli tıp kurumuna gönderildi.

POLİS KAÇANLARI ARIYOR

Hastanenin güvenlik kameraları ile MOBESE kameralarının kayıtlarını incelemeye alan polis ekipleri, cesedi hastaneye bırakıp kaçan kişilerin kimliğini belirlemeye çalışıyor. 4 ay önce evlenen ve eşi 3 aylık hamile olan Demir'in kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağrı'da Cesedi Hastanenin Bahçesine Bırakıp Kaçtılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Savunma ve Havacılıkta Endüstriyel İşbirliği Günleri'ne katıldı
    17:58 Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Savunma ve Havacılıkta Endüstriyel İşbirliği Günleri'ne katıldı

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Başkentte düzenlenen, 'Savunma ve Havacılıkta Endüstriyel İşbirliği Günleri' etkinliğine katıldı. Güler, etkinlikte yer alan firmaların stantlarını ziyaret ederek, sergilenen teknoloji ürünleri hakkında yetkililerden bilgi aldı, başarı diledi.

  • Elazığspor'un antrenmanını Elazığ Belediye Başkanı ziyaret etti
    17:57 Elazığspor'un antrenmanını Elazığ Belediye Başkanı ziyaret etti

    Elazığspor Onursal Başkanı ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bordo-beyazlı ekibin antrenmanını ziyaret etti. Takımla birlikte antrenman yapan ve futboldaki hünerlerini sergileyen Başkan Şerifoğulları, taraftarları Sapanca Gençlikspor maçına davet etti.

  • CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar'ın Ölümü Kapalı Grup Toplantısında Anıldı
    17:55 CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar'ın Ölümü Kapalı Grup Toplantısında Anıldı

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de düzenlenen kapalı grup toplantısında, yaşamını yitiren TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar'ı anarak başkanlık etti. Bayraktar, uzun yıllar CHP Grubu'nda Grup Müdürü olarak görev yapmıştı.

  • Antalya'da Bekir Özer Türkiye Muaythai Şampiyonası'nın açılışı yapıldı
    17:54 Antalya'da Bekir Özer Türkiye Muaythai Şampiyonası'nın açılışı yapıldı

    Antalya'da düzenlenen Bekir Özer Türkiye Muaythai Şampiyonası'nın açılış töreni Kemer ilçesindeki Göynük Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, konuşmasında sporcuların ulusal ve uluslararası platformlarda elde ettiği başarıları vurgulayarak, 2024 yılında da aynı başarıyı beklediklerini belirtti. Açılış töreninde Bekir Özer'e teşekkür plaketi verildi. Şampiyona 21 Nisan'da sona erecek.

  • Erzincan'da maden kazasıyla ilgili araştırma komisyonu kuruldu
    17:54 Erzincan'da maden kazasıyla ilgili araştırma komisyonu kuruldu

    Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen maden kazasında 9 işçi toprak altında kaldı. TBMM'de kurulan İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Komisyon başkanlığına AKP Antalya Milletvekili Atay Uslu seçildi.

  • Yabancılar Türkiye'deki Hisse Senetlerine Yatırım Yapmaya Devam Ediyor
    17:54 Yabancılar Türkiye'deki Hisse Senetlerine Yatırım Yapmaya Devam Ediyor

    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) haftalık menkul kıymet istatistiklerine göre, yurt dışında yerleşik kişiler 5 Nisan haftasında 362,9 milyon dolarlık hisse senedi aldı. Yabancıların net hisse senedi alımı 22 Mart haftasından bu yana 1 milyar 59 milyon dolara ulaştı. Yabancı yatırımcıların bu alımları, aralıktan bu yana en güçlü yabancı yatırımcı alımına işaret ediyor.

  • Alaçatı Ot Festivali Başladı
    17:53 Alaçatı Ot Festivali Başladı

    Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Alaçatı Ot Festivali başladı. Festival, Ege otları ve yöresel yemeklerle dolu bir program sunuyor.


Advertisement