Çeşme Caz Rüzgarı Esmeye Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Çeşme Caz Rüzgarı Esmeye Devam Ediyor

Çeşme Caz Rüzgarı Esmeye Devam Ediyor

Dünya markası olma yolunda ilerleyen Çeşme’de caz günleri tüm hızıyla devam ediyor.

18.04.2014 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya markası olma yolunda ilerleyen Çeşme'de caz günleri tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl 4. Kez düzenlenen Caz Festivali Çeşme'nin gözdesi marinaya taşınırken bu hafta caz festivalinde İmer Demirer & Neşet Ruacan Quintet sahne alıyor. 19 Nisan'da Çeşme Marina'da sahne alacak olan İmer Demirer&Neşet Ruacan Quintet caz severlerle buluşacak İlki 2011 senesinde Ekim ayında Alaçatı'da gerçekleştirilen ve 2012 yazında Alaçatı ile Bodrum'da aynı anda devam eden, Türk caz dünyasına yıllarca emek vermiş solist ve enstrümantalistlerin yer aldığı Jazz Rüzgarı bu yılda Çeşme Marina'da iki ay boyunca ülkemizin yetiştirdiği en değerli caz sanatçılarını caz severler ile buluşturuyor.

Çeşme'nin marka tanıtımında büyük katkı sağlayan aylar süren festival bu senede Çeşme Marina'da caz severlere keyifli anlar geçirtecek. 5 Nisan - 7 Haziran 2014 tarihleri arasında planlanan ve müzik koordinatörlüğünü Ayhan Öztoplu'nun üstlendiği Jazz Festivali,her hafta ünlü bir caz sanatçısını ağırlayacak.

Festivalin gerçekleşmesinde büyük katkısı olan 15 Eylül Kıraathanesi sahibi ve Jazz Rüzgarı' nın organizatörü Buğra Özçetin geleneksel hale getirdikleri festivale gelen tepkilerden çok memnun olduklarını belirterek "Caz müziğini seven insanlar konserlere yoğun ilgi gösteriyorlar. Biz de her sene konserlerin mekanlarından festival programına kadar her konuda her sene yenilikler eklemeye çalışıyoruz. Bu yıl da festivali Çeşme Marina'ya taşıyarak daha çok sanatsever ile buluşmayı hedefledik. Gördüğümüz ilgiden çok memnunuz. Caz müziğinin günümüzdeki eşsiz sesleri iki ay boyunca her hafta Çeşme Marina'da caz severlere unutulmaz konserler vermeye devam edecek" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çeşme Caz Rüzgarı Esmeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement