Çeşme'de Plaj Temizliği - Son Dakika
Kültür Sanat

Çeşme'de Plaj Temizliği

İzmir'in Çeşme ilçesinde Ilıca Plajı'nda sivil toplum kuruluşlarının organizasyonunda temizlik yapıldı.

26.07.2016 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Çeşme ilçesinde Ilıca Plajı'nda sivil toplum kuruluşlarının organizasyonunda temizlik yapıldı.

Damlacık, Kahramanlar ve Çeşme Lions Kulüplerinin ortak girişimiyle gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Ilıca Plajı'nda toplanan bir grup, sigara izmariti, naylon poşet, içecek kutuları ve kağıt parçalarını topladı.

Damlacık Lions Kulübü Başkanı Hülya Sevtekin, çevre bilincini geliştirmek ve gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak için bu organizasyonu düzenlediklerini belirtti.

Amaçlarının temiz bir çevre için duyarlılığı arttırmak olduğunu belirten Sevtekin, " Türkiye'nin en güzel plajlarından birisi olan Ilıca Plajı'nda bir çevre temizliği gerçekleştiriyoruz. İnsanların attığı çöpleri sembolik de olsa toplayarak çevreye duyarlı bir topluma dikkat çekmek istiyoruz. Ilıca Plajı ile başladığımız etkinlik serisine deniz temizliği ve diğer plajlarımızın temizleme çalışmalarıyla devam edeceğiz. Burada her şeyi belediyelerden beklemenin yanlış olduğunu biliyoruz ve elimizi taşın altına koymak istedik. İnsanlarımız temiz olursa, toplum olarak da temiz bir topluma, temiz bir çevreye sahip oluruz." diye konuştu.Grup, plajda bulunan vatandaşları da bilgilendirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Çeşme'de Plaj Temizliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement