Çeşme'de Yelken Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Çeşme'de Yelken Heyecanı

Çeşme\'de Yelken Heyecanı

İzmir'in, rüzgarıyla da ünlü tatil cenneti Çeşme İlçesi'nde gerçekleştirilen '2'nci Folkart Uluslararası Çeşme Yelken Haftası' heyecanı başladı.

26.11.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in, rüzgarıyla da ünlü tatil cenneti Çeşme İlçesi'nde gerçekleştirilen '2'nci Folkart Uluslararası Çeşme Yelken Haftası' heyecanı başladı. Çeşme Yıldızburnu'da 28 Kasım tarihine kadar sürecek olan şampiyonada, 16 ülkeden 333 yelkenci, kupa için mücadele edecek.

Organizasyon, İzmir Büyükşehir Belediye Bandosu eşliğinde Çeşme çarşı girişinden Atatürk Meydanı'na kadar gerçekleştirilen kortej yürüyüşüyle başladı. Korteje Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran, CHP'li Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, organizasyonun ev sahibi Çeşme Yelken Kulübü Başkanı Özlem Akdurak, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı ve Solo Yelken Kulübü Başkanı Rebii Akdurak ile vatandaşlar katıldı.

HER GEÇEN YIL ŞAMPİYONA GENİŞLEYECEK

Şampiyonanın açılış konuşmasını yapan Çeşme Yelken Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Akdurak, katılan tüm sporculara başarılar diledi. Sağladığı koşullarla su sporlarında Çeşme'nin her geçen gün dünyada cazibe merkezi haline geldiğinin altını çizen Akdurak, "Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz yelken haftasının konseptini her geçen yıl genişletmek istiyoruz. Optimist başladığımız yarışlara önümüzdeki yıllarda daha üst branşları da dahil etmek istiyoruz. Bu organizasyona desteklerini esirgemeyen tüm kurumlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Yapılan konuşmaların ardından Kafkas dans ve halk oyunları ekipleri birer gösteri sundu.

CUMARTESİ KUPA TÖRENİ

İyi hava koşulları altında gerçekleştirilen ilk gün yarışları kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Her gün 11.00 ile 15.00 saatleri arasında yapılacak yarışların son günü gerçekleştirilecek finalin ardından, Çeşme Sheraton Otel'de düzenlenecek ödül töreniyle kupalar sahiplerini bulacak.

DESTEK VEREN KURUMLAR

Uluslararası Çeşme Yelken Haftası'na ismini veren ana sponsor Folkart ile birlikte, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Yelken Federasyonu, Spor Toto, Deniz Ticaret Odası, Çeşme Belediyesi, Çeşme Esnaf Odası, Çeşme Turistik Otelciler Birliği, Pınar, Metin Akdurak A.Ş., Altınyunus Otel, Boyalık Beach Otel, Çardak Otel, Ege Birlik, Ilıca Otel, Pırıl Otel, Sheraton Otel, Alaçatı Beach Otel, Uçak Kardeşler destek veriyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çeşme'de Yelken Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement