Çeşme'nin yeni yıldızı İmerhan Kırçiçeği'nden inadına yatırım - Son Dakika
Güncel

Çeşme'nin yeni yıldızı İmerhan Kırçiçeği'nden inadına yatırım

Çeşme\'nin yeni yıldızı İmerhan Kırçiçeği\'nden inadına yatırım

Gıda sektörünün önde gelen markası Kırçiçeği, turizm sekörüne adım atarak Türkiye'de villa ve otel konforunu buluşturdu.

22.08.2016 08:27  Güncelleme: 08:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çeşme'nin muhteşem manzaralı Ayasaranda Koyu'nda 8 villa ve 12 odalı butik otel İmerhan, dün düzenlenen kokteyl ile kapılarını misafirlerine açtı. Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, turizmdeki olumsuz tabloya karşın yatırımdan kaçınmadıklarını belirtti.

İş ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı tanıtım toplantısında konuklar İmerhan ve vilları yakından inceleme fırsatı buldu. Bağ evleri arasında, doğayla iç içe İmerhan'ın, Çeşme'ye gelen tatilcilerin ve yazlık ev sahiplerinin ihtiyaçlarından yola çıkarak tasarlandığına dikkat çeken İpbaş, "İmerhan, 12 odalı butik oteli ve 8 özel villasıyla, Ege'nin huzur bahçesi Ayasaranda'da yer alıyor. Muhteşem Sakız Adası Manzarası, yemyeşil doğası, konforlu odaları, eşsiz lezzetleri özel kahvaltısı ve fazlası İmerhan'da bulunuyor" dedi.

MÜKEMMEL TATİL

Tatilde hem ev rahatlığını hem de otel konforunu yaşamak isteyenler için İmerhan'ın mükemmel bir yer olduğunu belirten İpbaş, "Doğayla uyumlu akıllı ev sistemi ile büyük beğeni aldık. İster yemyeşil bahçenizde doğayla kucaklaşın, isterseniz Sakız Adası'na karşı kahvenizi yudumlayın, isterseniz de havuzun ve masmavi suların tadını çıkarın. Kendi evinde misafir olmak isteyen villa sahipleri temizlik, çamaşır, yeme-içme gibi otel hizmetlerinden kolaylıkla yararlanabilecek" diye konuştu.

8 ÖZEL VİLLA SATIŞTA

Kırçiçeği, butik otel ve villardan oluşan İmerhan ile farklı bir konsepte de imza attı. Buradaki villalarda kalanlar temizlik, çamaşır ile uğraşmayacak. Alış veriş derdine düşmeyecek. Yazlık evlerin en büyük sorunu olan tadilat, tamiratla vakit kaybetmek yerine yalnızca tatilin tadını çıkaracak. İpbaş "Bizim konseptimizde 8 adet villa ile aynı alan içerisinde yer alan otelin sakinleri hizmetlerden ortak yararlanabilecek. Villa sahipleri dilerse gelmeden önce evleri, perde, halıları yıkanacak, çarşaflarından mutfaklarına kadar her yer temizlenecek. Tadilat, tamirat gibi işlerle uğraşmayacaklar. 12 ay boyunca ister günlük, ister saatlik temizlik hizmeti verilecek. İster ev yemeği ister otel mutfağından lezzetler, istenilen reçeteyle servis edilecek. Market alışveriş derdi olmayacak. Kısaca burada tatili gelen tatili yapacak. Denizin, doğanın, huzurun tadını çıkaracak" diye konuştu.

İNADINA YATIRIM

Gıda sektöründe 30. yılını dolduran Kırçiçeği'nin turizmde de iddialı olduğu İmerhan ile kanıtladığını belirten İpbaş, "Kırçiçeği olarak biz ülkemize hep inandık. Turizm sektöründe son dönemde yaşananlara karşın yatırımdan vazgeçmeyi asla düşünmedik. Biliyoruz ki Türk milleti, her türlü zorluğun üzerinden gelebilecek güçtedir. Biliyoruz ki birlikte olursak başaramayacağımız hiç bir şey yok. Bu nedenle yatırımlarımızdan asla vaçgeçmedik ve projemizi tamamladık.

İMERHAN'IN YENİLİKLERİ

4 bin metrekare alan içerisinde 8 villa ve 12 odalı butik otelden oluşuyor. Her biri 237 metrekareden oluşan 8 adet villa, otelin hizmetlerinden yararlanabilecek. Ayrıca misafirlerinin otelde konaklaması mümkün olduğundan özel alanlarını koruyarak dostlarıyla birlikte tatil yapma şansı yakalayabilecek. Çeşme Marina'ya 3.5, Alaçatı'ya 10, Aya Yorgi'ye 2 kilometre mesafedeki İmerhan'da ekolojik bir uygulama olan ısı pompası ile ısıtılacak ve soğutalacak. Böylece 365 gün hizmet verebilecek. Projenin tüm aşamasında birinci sınıf malzeme kullanıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çeşme'nin yeni yıldızı İmerhan Kırçiçeği'nden inadına yatırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kahramanmaraş'taki deprem etkileri nedeniyle elektrik dağıtım şirketlerinin avans ödemeleri ertelendi
    00:29 Kahramanmaraş'taki deprem etkileri nedeniyle elektrik dağıtım şirketlerinin avans ödemeleri ertelendi

    Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilerinin devam etmesi nedeniyle bölgede faaliyet gösteren 4 elektrik dağıtım şirketinin avans ödemelerinin fatura son ödeme tarihine kadar ertelenmesine karar verdi. EPDK'nın kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

  • Trabzon'da Sanayi Sitesinde Çıkan Yangın Söndürüldü
    00:23 Trabzon'da Sanayi Sitesinde Çıkan Yangın Söndürüldü

    Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bulunan Fatih Sanayi Sitesi'nde bir iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangının nedeni henüz belirlenemezken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İş yerinin kepengi kesilerek müdahale edilen yangın, maddi hasara neden oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Burdur'da çeşmeden su doldurma sırasında çıkan kavgada bıçaklanan kişi hastaneye kaldırıldı
    00:21 Burdur'da çeşmeden su doldurma sırasında çıkan kavgada bıçaklanan kişi hastaneye kaldırıldı

    Burdur'un merkeze bağlı Çendik köyü yakınındaki çeşmeden su dolduran A.D. ile kimliği belirlenemeyen bir kişi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada bıçakla yaralanan A.D, yakınları tarafından Burdur Devlet Hastanesine götürüldü. Hayati tehlikesi bulunan A.D, Isparta Şehir Hastanesine sevk edildi. Jandarma ekipleri, A.D'yi yaralayan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

  • İskenderun'da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
    00:18 İskenderun'da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar, İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

  • SGK, Emeklilere Promosyon Tutarlarını Belirleyen Protokol İmzaladı
    00:11 SGK, Emeklilere Promosyon Tutarlarını Belirleyen Protokol İmzaladı

    Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 19 bankayla emeklilere ödenecek promosyonların tutarını belirleyen yeni bir protokol imzaladı. Protokolle promosyonlar 8-12 bin lira arasında değişecek. Emekli aylığı alanlara 8-12 bin lira, ölüm aylığı alanlara ise 5 bin lira promosyon ödeneceği açıklandı. Bankaların kendi uygulamaları doğrultusunda promosyon miktarlarını artırabileceği belirtildi.

  • İBB Başkan adayı Murat Kurum, seçime 2 gün kala masasındaki son anketi paylaştı
    00:10 İBB Başkan adayı Murat Kurum, seçime 2 gün kala masasındaki son anketi paylaştı

    Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, yerel seçimlere 2 gün kala İstanbul için son anket sonucunu açıkladı. Kurum, 1.7 puan önde olduklarını belirterek, '31 Mart'ta Saraçhane'ye geliyoruz, net. Size seçim sonucunu söylüyorum.' dedi.


Advertisement