Çeşme'ye 15 Bin Turist Getirecekler - Son Dakika
Yerel

Çeşme'ye 15 Bin Turist Getirecekler

Çeşme\'ye 15 Bin Turist Getirecekler

Türkiye'ye yılda 500 bin turist getiren Corendon Grubu, bu yıl ilk kez 2 otel kiralayarak girdiği Çeşme'de turizm sezonunu açtı.

14.04.2014 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'ye yılda 500 bin turist getiren Corendon Grubu, bu yıl ilk kez 2 otel kiralayarak girdiği Çeşme'de turizm sezonunu açtı. Bu yıl Hollanda ve Belçika ağırlıklı olmak üzere Çeşme'ye 15 bin turist getirmeyi hedefleyen Corendon Grubu, misafirlerini Alaçatı'da Corendon Premier Solto Hotel ve Boyalık Beach'te Corendon Miplaya Oteli'nde ağırlayacak.

Sezon açılışını Alaçatı Corendon Premier Solto Otel'de kuruluş yıldönümü kutlamaları ile birlikte gerçekleştiren Corendon Grubu, üst düzey yöneticilerini de katkılarından dolayı sertifika ile ödüllendirdi. Sezon açılışı ve kutlama etkinlikleri için Antalya'dan özel uçakla çalışanlarını Çeşme'ye getiren Corendon Grubu'nun Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer, gala yemeğinde yaptığı konuşmada, Çeşme'de bu yıl ilk turizm operasyonuna başladıklarını belirterek, sezon sonuna kadar ilçeye 15 bin turist getirmeyi hedeflediklerini söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çeşme'ye 15 Bin Turist Getirecekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement