Çeşnibahar Yeni Sezona Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Çeşnibahar Yeni Sezona Hazırlanıyor

Çeşnibahar Yeni Sezona Hazırlanıyor

Muratpaşa Belediyesi’nin tamamı gönüllülerden oluşan tiyatro ekibi Çeşnibahar Kadınlar Topluluğu, yeni sezonda Gıvır, Saç Ayağı ve Şeyh Bedrettin oyunlarıyla seyirciyle buluşacak.

21.06.2015 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi'nin tamamı gönüllülerden oluşan tiyatro ekibi Çeşnibahar Kadınlar Topluluğu, yeni sezonda Gıvır, Saç Ayağı ve Şeyh Bedrettin oyunlarıyla seyirciyle buluşacak.

"GÖNÜLLÜLERDEN OLUŞUYOR"

Muratpaşa Belediyesi Çeşnibahar Kadınlar Topluluğu, yeni sezona üç oyunla hazırlanıyor. Kadına Yönelik Şiddetin mizahi bir dille anlatıldığı "Koca Yasa" oyununu bu sezon yurtiçi ve dışında izleyiciyle buluşturan tamamı gönüllü kadınlardan oluşan topluluk yeni sezonda Gıvır, Saç Ayağı ve Şeyh Bedrettin oyunlarını sahneleyecek. Dutlubahçe Kültür Merkezi'nde haftanın beş günü çalışmalarını sürdüren Çeşnibahar Kadınlar Topluluğu, yeni oyunları 56 mahallede sergileyecek.

"EKİM AYINDA GÖSTERİM BAŞLIYOR"

Yeni sezonda oynayacakları Gıvır, Saç ayağı ve Şeyh Bedrettin oyunlarına 45 bayanla hazırlandıklarını belirten Sanat Koordinatörü Hilal Nesin, "Yeni sezonda oyunlarımızı ekim ayından itibaren tüm mahallelerde oynayacağız. 2016 yılının Mart ayı içerisinde yurt dışı turnesine çıkacağız. Hollanda, Belçika ve Almanya'da oyunlarımızı oynayıp Muratpaşa'nın adını tüm dünyaya duyuracağız. Topluluğumuzda yer almak isteyen bayanları bekliyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çeşnibahar Yeni Sezona Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement