Çetin: "Biz Bu Memleketin Sevdalısıyız" - Son Dakika
Yerel

Çetin: "Biz Bu Memleketin Sevdalısıyız"

Çetin: "Biz Bu Memleketin Sevdalısıyız"

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Feke ilçesinden gelen muhtarları kabulünde, "İhtiyaç olan her yere elimizi uzatmaya devam edeceğiz” dedi.

08.11.2016 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Feke ilçesinden gelen muhtarları kabulünde, "İhtiyaç olan her yere elimizi uzatmaya devam edeceğiz" dedi.

CHP Feke İlçe Başkanı Mehmet Ali Kızıloluk, İlçe Saymanı Vahit Tok, İl Delegesi Ahmet Baysal Eğitim, İlçe Sekreteri Erdoğan Baytok ile Feke'nin Sülemişli Mahalle Muhtarı Hasan Gezer, Yerebakan Mahalle Muhtarı Mahmut Aygün, Gaffaruşağı Mahalle Muhtarı Salih Solmuşgül, Paşalı Mahalle Muhtarı Mustafa Işık, Kovukçınar Mahalle Muhtarı Mehmet Özdoğan, Kırıkuşağı Mahalle Muhtarı Tekin Ataş, İncirci Mahalle Muhtarı Ali Aydoğdu, Tokmanaklı Mahalle Muhtarı Murat Dursun, Tenkerli Mahalle Muhtarı Hüseyin Duru Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'i ziyaret ederek Feke'ye yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür etti.

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu aktaran Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "İşte biz bunun için, halkın memnuniyetini duymak için belediye başkanlığı yapıyoruz. İhtiyaç olan her yere elimizi uzatmaya devam edeceğiz" dedi. Gece gündüz demeden, mesai kavramı olmadan çalıştıklarını ifade eden Çetin, "Sabah saat 8'de başkan yardımcılarım ve müdürlüklerimle toplantı yapıyor ve saat 9'da yollara düşüyorum. Devamlı halkın içindeyim. Tek derdimiz sizlere, Adana halkına daha güzel nasıl hizmet götürürüz. Biz, kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına bu güzel memleketin aşığıyız, sevdalısıyız" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çetin: 'Biz Bu Memleketin Sevdalısıyız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement