Çetinkaya'dan Kırkpınar'da Derece Yapan Güreşçilere Altın - Son Dakika
Yerel

Çetinkaya'dan Kırkpınar'da Derece Yapan Güreşçilere Altın

Çetinkaya\'dan Kırkpınar\'da Derece Yapan Güreşçilere Altın

Bu yıl 653’ncüsü düzenlenen tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde dereceye giren güreşçiler, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya tarafından ödüllendirildi.

30.06.2014 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 653'ncüsü düzenlenen tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde dereceye giren güreşçiler, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya tarafından ödüllendirildi.

Ata sporu yağlı güreşlerin olimpiyatı olarak kabul edilen Kırkpınar yağlı güreşlerinde, boylarında derece giren Kumluca'lı güreşçiler Ömer Yasir Gökkayave Yusuf Yıldırım, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya tarafından Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

653'ncü Kırkpınar yağlı güreşlerinin ardından Kumluca'da baba ocağına dönen minik bir boyu birincisi Ömer Yasir Gökkaya ile deste orta boy üçüncüsü Yusuf Yıldırım, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı da ziyaret etti. Boylarında birincilik ve üçüncülük derecelerini yapan güreşçileri ve yakınlarını tebrik eden Başkan Çetinkaya, güreşçilerin gelecek yıllarda üst seviyelerde başarılar elde edeceğine inandığını söyledi.

Ziyaretin sonunda Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, her iki güreşçiye de Cumhuriyet altını taktı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çetinkaya'dan Kırkpınar'da Derece Yapan Güreşçilere Altın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement