Cevahir'in Minik Ziyaretçileri Snoopy'lerini Tasarladı! - Son Dakika
Güncel

Cevahir'in Minik Ziyaretçileri Snoopy'lerini Tasarladı!

Cevahir\'in Minik Ziyaretçileri Snoopy\'lerini Tasarladı!

Cevahir Alışveriş Merkezi, Istanbul Shopping Fest kapsamında düzenlediği "Snoopy ile Moda Günleri"nde minik ziyaretçilerini unutmadı.

09.06.2014 08:34  Güncelleme: 08:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm zamanların en çok sevilen çizgi karakterlerinden biri olan Snoopy ile Moda Tasarım atölyelerinde çocuklar, hayal ettikleri Snoopyler'i tasarladı.

"Snoopy ile Moda Tasarım" atölyeleri, 7-8 Haziran tarihlerinde alışveriş merkezinin orta alanında minik ziyaretçilerini ağırladı. Alışveriş merkezinde 100 TL ve üzeri alışveriş yaparak fişini atölye alanına getiren aileler, çocuklarına keyifli bir karne hediyesi verme imkanı buldular.

Atölyelere katılan çocuklar, kendilerine özel Snoopy'lerini tasarladılar ve atölye sonunda bu Snoopy'ler kendilerine hediye edildi. Türkiye'de ilk defa düzenlenen "Snoopy Moda Günleri" süresince özel tasarım Snoopy evleri ve ikonik Snoopy heykelleri de AVM koridorlarını süsleyecek. Ayrıca Pınar Altuğ, Revna Demirören, Işıl Reçber, Pınar Tezcan Özçapkın, Begüm Tacir, Elif Gönlüm, Eda Kosif, Sitare Akdilek ve Pınar Talay gibi isimlerin tasarladığı Snoopy'ler alışveriş merkezinde özel bir platform üzerinde sergilenerek ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

7'den 77'ye herkese hitap eden İstanbul Cevahir, benzersiz eğlence dolu etkinlikleri ile sizleri ağırlamaya devam ediyor!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cevahir'in Minik Ziyaretçileri Snoopy'lerini Tasarladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement