Çevik Kuvvet, Hem Güven Hem Kan Veriyor - Son Dakika
Yerel

Çevik Kuvvet, Hem Güven Hem Kan Veriyor

Çevik Kuvvet, Hem Güven Hem Kan Veriyor

Adana Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi’nde görevli polis memurları, “Kan ver, kahraman ol” sloganıyla gerçekleştirilen kampanya kapsamında, kan ve kök hücre bağışında bulundu.

17.03.2016 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli polis memurları, "Kan ver, kahraman ol" sloganıyla gerçekleştirilen kampanya kapsamında, kan ve kök hücre bağışında bulundu.

Adana Valiliği, Türk Kızılayı'nın insanlık için gerçekleştirdiği çalışmalara, tüm birimleriyle destek vermeyi sürdürüyor. İhtiyaç sahipleri, yaşlılar, çocuklar ve mağdurlar için yapılan yardım kampanyalarının yanında, kan ve kök hücre bağışı ile ilgili kampanyalar da kurumlardan büyük ilgi görüyor. Bu kapsamda, emniyetin gözbebeği Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, "Kan ver, kahraman ol" sloganıyla gerçekleştirilen kan ve kök hücre bağışı kampanyasına tam kadro katılım gösterdi. Ülkenin huzuru için canları pahasına görev yapan polis memurları, tek tek kan ve kök hücre bağışında bulundu.

POLİS MEMURLARININ BİRÇOĞU DÜZENLİ BAĞIŞÇI

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Başkan Yardımcısı Reşat Karaca, Orta Akdeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Tunçhan Demir ve kan merkezi çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirilen kampanyayla ilgili açıklama yapan Çevik Kuvvet Şube Müdürü Murat Kundakçı, kan bağışını çok önemsediklerini, polis memurlarının büyük çoğunluğunun zaten düzenli kan bağışçısı olduğunu söyledi. Yoğun ve stresli bir çalışma ortamı olan polislerin, büyük fedakarlık göstererek bağışta bulunduğunu ifade eden Kundakçı, "Halkımızın yardıma ihtiyacı olduğu durumlarda, emniyet güçleri olarak hep yanlarındayız" dedi.

ÇEVİK KUVVET YARDIMDA DA ÇEVİK

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da, her dönem farklı bir çalışmayla halkın desteğini istediklerini belirterek, son çalışmaları Gönül Örgüsü Kampanyası'nın yoğun ilgi gördüğünü ifade etti. Bugün de sürekli ihtiyaç olan kan ihtiyacının karşılanması için çevik kuvvet polisleriyle bir arada olduklarını vurgulayan Saygılı, şunları söyledi:

"Adana Valimiz Sayın Mustafa Büyük'ün himayelerinde, değerli emniyet müdürümüz Cengiz Zeybek'in engin destekleri ile sürdürdüğümüz kan bağışı kampanyaları devam ediyor. Bu kapsamda, şehir içinde güvenliği ve huzuru sağlamakla görevli polislerimiz, kan vererek hayat kurtarıyor. Emniyet birimlerimiz sayesinde kendimizi her konuda güvende hissediyoruz. Çevik kuvvet, adı üstünde yardımda da çevik. Ekipteki tüm polis arkadaşlarımıza ve Şube Müdürümüz Murat Kundakçı'ya Kızılay'a ve insanlarımızın sağlığına gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ediyorum."

Ramazan Saygılı, kampanyaya gösterdikleri ilgi nedeniyle polis memurları adına Çevik Kuvvet Şube Müdürü Murat Kundakçı'ya teşekkür plaketi takdim etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çevik Kuvvet, Hem Güven Hem Kan Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement