Çevik Kuvvet Midibüsüne Roketatarlı Saldırdı: 10'u Polis 24 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Çevik Kuvvet Midibüsüne Roketatarlı Saldırdı: 10'u Polis 24 Yaralı

Çevik Kuvvet Midibüsüne Roketatarlı Saldırdı: 10\'u Polis 24 Yaralı

Mardin Kızıltepe'de seyir halinde olan çevik kuvvet polis servis aracına PKK'lılar roketatarlı saldırı düzenledi. 10'u polis 24 kişi yaralandı.

28.08.2015 23:55  Güncelleme: 01:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Kızıltepe İlçesi İpek Yolu'nda seyir halinde olan çevik kuvvet polis servis aracına PKK'lılar roketatarlı saldırı düzenledi. Midibüsü sıyırıp geçen roketatar yol kenarındaki tenekelerde kaçak mazot satılan bidonlara isabet edince patlama meydana gelip yangın çıktı. Saldırıda aralarında polis ve sivil vatandaşların da bulunduğu 10'u polis 24 kişi yaralandı.

MAZOT BİDOMLARI HAVAYA UÇTU

Mardin'in Kızıltepe İlçesi İpek Yolu üzerinde seyir halinde olan ve çevik kuvvet polislerini taşıyan servis midibüsüne, saat 21.30 sıralarında PKK'lılar roketatarlı saldırı düzenledi. PKK'lıların attığı roketatar aracı sıyırıp geçerken, yol kenarında kaçak satılan mazotların bulunduğu bidonlara isabet etti. İçleri mazot dolu olan bidonların büyük bir gürültüyle patlamasıyla birlikte yangın çıktı. Mazot bulunan bidonlar alev topu halinde çevreye yayıldı.

YOLDAN GEÇEN SİVİL VATANDAŞLAR YARALANDI

Saldırıda aralarında midibüsteki polislerin yanı sıra bölgede olan vatandaşların da olduğu toplam 24 kişi yaralandı. Yaralılar bölgeye giden ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesi ile özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alında. Bölgede çıkan yangınlar da itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

GENİŞ KAPSAMLI OPERASYON BAŞLATILDI

Saldırının ardından olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik güçleri kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için ilçede geniş kapsamlı operasyon başlattı.



Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çevik Kuvvet Midibüsüne Roketatarlı Saldırdı: 10'u Polis 24 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (100)

  • bebekomu: HDP....SELAHATTIN DEMIRTAŞ.....ULAN BENDE TURKUM DOGUDAKI KATLIAMLSRA SESSIZ MI KALALIM.....ULKENIN GERCEK DEMOKRATLARI KURTLERDIR...OYUM ONLARA BU SEFER YEMIN EDERIM 5 OYUMUZ VAR HEPDINI DEMIRTAŞA VERECEGIZ.....HDP...HDP...HDP... 129 72 Yanıtla
  • Cizira bota: Hadi dagilin it køpek fasistler ,saat gec oldu 93 74 Yanıtla
  • ZAZA NİYAZİ: HERKES PKK YI KULLANIYOR.. PKK DA KULLANILMAYA ALIŞMIŞ.. ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN BETERDİR.HİÇ DİKİŞ TUTMUYOR.. HEP DİKİYORLAR AMA YİNE BOLLAŞMIŞ. HERKES KULLANIYOR.. PKK KUDURUNCADA TÜRKİYE YE VE KÜRTLERE SALDIRIYOR. ..ŞID İLE PKK AYNI. HATTA PKK DAHA VAHŞİ,,,,,,,,,,,,,PKK TAMAMEN TEMİZLENMELİ. ÇÖZÜM SÜRECİNDE PKK ÇOK ÇALIŞTI...HAYINLIKLARINA HAZIRLIK YAPTI..YOLLARA BOMBALARI YERLEŞTİRDİ..EVLERE VE MEZARLIKLARA HATTA OKULLARIN ÇATILARINA SİLAH DEPOLADI. PKK LI ÖĞRETMEN VE MEMUR HEPSİ TEMİZLENMELİ. D 104 41 Yanıtla
  • Silvanlı: Pkk Sivil Vurmaz Diyen Kaç Kişi Varsa Allah Onları Helak Etsin Bak Bakalım Hainler Ne dicek 51 76 Yanıtla
  • Selim Batman: Olayda Polislerde Var Şimdi Hdp Ve Yandaşları Sivillere Mit Roket Attida Diyemeyecek Acaba Nasil Bi Provokasyon Yapacaklar 36 74 Yanıtla
  • doğrucu Davut: çakal PKK lı seni ! 34 14
  • Cizira bota: Ne sehittir ne gazi pisipisine gider niyazi, zazalarin yuz karasi 12 5
  • Governance: peki bu oyunlarin arkasida kimin oldugunu zann ediyon geri kafali 5 5
  • Governance: senin kibiler zaten türkiyeyi bu hale getirmish bulunuyor... bir tarafdan avrupa amerika birligi, obiri tarafdan rusya-ermeni- iran birligi, ve bir tarftan da izrael tek bashina devletin meydanlarini kanla suluyorlar.. eyyy geri kafali git iyice düshün 5 3
  • Governance: türkiyeyi arkasinda daha büyük güclerin bulundugu selo kibi geri kafalilarin gösterildigi bir döyüsh mekani sana bilirsin 3 3
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.

  • Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza
    02:49 Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Yapılan kontrollerde toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulanırken, 16 bin 587 kişi sorgulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı. Ayrıca 110 araç trafikten men edildi.

  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.


Advertisement