Cevizlibağ'da Metrobüs Devrildi! 10 Yolcu Yaralı - Son Dakika
Güncel

Cevizlibağ'da Metrobüs Devrildi! 10 Yolcu Yaralı

Cevizlibağ\'da Metrobüs Devrildi! 10 Yolcu Yaralı

İstanbul'da Söğütlüçeşme Beylikdüzü seferini yapan metrobüs Cevizlibağ'da kontrolden çıkarak devrildi. Kaza sonucu 20 kişinin bulunduğu metrobüsteki 10 kişi yaralandı.

18.06.2016 06:22  Güncelleme: 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söğütlüçeşme- Beylikdüzü seferini yapan 34 TN 2883 plakalı metrobüs, Cevizlibağ'da kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı.

5 METRE YÜKSEKLİKTEN DÜŞTÜ

Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki manevra alanına düşen metrobüs yan yattı. Aracın camlarının kırılmasıyla yolcular kendi imkanlarıyla dışarı çıktı.

2 YARALININ DURUMU CİDDİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaklaşık 20 kişinin bulunduğu metrobüsteki 10 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Metrobüs sürücüsü ile bir yolcunun durumunun ciddi olduğu bildirildi.

SEFERLER KONTROLLÜ SAĞLANIYOR

Metrobüs seferleri Beylikdüzü ve Avcılar istikametlerine kontrollü bir şekilde sağlanırken, devrilen metrobüsün olay yerinden kaldırılması için çalışmalar sürdürülüyor.

KÖPÜKLE MÜDAHALE ETTİLER

İtfaiye ekiplerinin de duman çıkan araca köpükle müdahale ettikleri görüldü.

Olay yerinden kareler;



Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cevizlibağ'da Metrobüs Devrildi! 10 Yolcu Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Önder Çolak: Orası 5 mt yok. 1 1 Yanıtla
  • murat arslan: AYNEN oyle tr torpili olan giriparası olan giriyor işe ondan yor işe boyle katlıam adıler.arkadasıım araba surmesını i bilcek bişöfor denelencek can tasıyor.ama yok bızım ulkede çban olan dagdan ınen şhırde löfor oluyor 0 0 Yanıtla

Advertisement