Çevre Duyarlılığı İçin Elele.. - Son Dakika
Güncel

Çevre Duyarlılığı İçin Elele..

Bodrum Belediyesi, Palmarina Bodrum ve gazeteci Yonca Tokbaş ve gönüllüler çevre için bir araya geliyor..

22.07.2015 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Palmarina Bodrum; sosyal sorumluluk anlayışı, topluma katma değerli hizmetler sunma hedefi ve çevreye duyarlı yaklaşımıyla; gazeteci Yonca Tokbaş, daha temiz bir Bodrum ve çevre için farkındalık yaratma isteği ile Bodrum Belediyesi Başkanı Mehmet Kocadon'un önderliğinde Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekibiyle bir araya gelerek, Bodrum Yalıkavak'ta 'çevre temizliği farkındalık etkinliği' gerçekleştiriyor.

Yalıkavak'ta 23 Temmuz sabahı saat 07:30'de Bodrum Belediyesi Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekibi, gazeteci Yonca Tokbaş, Palmarina Bodrum gönüllü ekibi, Palmalife Bodrum Resort gönüllü ekibi ve çevreye duyarlı tüm gönüllü sakin ve vadandaşların katılımı ile daha temiz bir çevre için 'çevre temizliği farkındalık etkinliği' gerçekleştirilecek.

Evsel atıkların bilinçli bir şekilde, kurallar dahilinde, uygun zaman ve koşullarda konteynerlara bırakılmasının önemine ve sonuçlarına dikkat çekmek ve kamuoyunda bu doğrultuda farkındalık yaratma amacı bulunan etkinliğe gönüllü olarak dileyen herkes katılabilir.

Temizlik farkındalık etkinliği; 23 Temmuz Perşembe sabah saat 07:30'da Yalıkavak Palmalife Bodrum Resort& Spa Otel'in 3km yukarısındaki Başkent Market önünden başlayacak. Etkinlik sosyal medyada @4yaprakliyonca, #çöplerçöpe, #temizlikvar, #doğayasaygı, #duyarlıolkimutluolasın, #palmarinabodrum, #palmarina, hashtagleri ile destekleniyor.

Bodrum Belediyesi Başkanı Mehmet Kocadon, 'Kışın 160 bin nüfusu olan Bodrum nüfusunun yaz aylarında 1.milyon 600 bin nüfusa yükseldiğini, daha iyi şartlarda yaşam, daha temiz bir çevre için vadandaşların evsel atıkları tahliye ederken bazı kurallara uyma konusunda hassasiyet göstermelerini beklediklerini belirterek, çevre için yapılan her türlü girişime destek vermekten büyük memnuniyet duyduklarını' belirtti.

Palmarina Bodrum Genel Müdürü Cenk Bircan; 'gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak, doğaya çevreye daha duyarlı nesiller yetiştirebilmek için bu tarz girişimlerin kaçınılmaz olduğunu, bir parçası olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını' ifade etti.

Gazeteci Yonca Tokbaş; 'bu çalışmanın bir başlangıç olduğunu, benzer çalışmalara örnek teşkil edeceğini söyleyerek; toplanılan plastik şişe kapaklarının Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne (TOFD) ulaştırılacağını, oradan da tartılarak geri dönüşüme gönderileceğini, elde edilecek gelir ile de ihtiyaç sahiplerinin akülü veya manüel sandalye alımı için değerlendirileceğini, engelli vadantaşların kullanımına sunulacağını ifade ederek, bu çalışmaya ön ayak olmaktan duyduğu memnuniyetini' dile getirdi.

Koroplast yöneticileri de etkinliğe destek vereceklerini açıkladılar. Koroplast Satış ve Pazarlama Direktörü Bekir Türkoğlu ve Pazarlama Müdürü Lizi M. Yılmaz, etkinliğe katılım sağlayarak, doğada çözünür çöp torbaları ve büzgülü çöp torbaları ile malzeme desteği sunarak etkinlik alanında aktif olarak yer alacaklarını bildirdirler.

Çevre Duyarlılığı Etkinlik Tarihi: 23 Temmuz 2015 Perşembe Sabahı

Saat: 07:30-10:00

Hareket Noktası: Yalıkavak Gökçebel Palmalife Bodrum Resort &Spa 3 km yukarısındaki Başkent Market önü

Katılımcılar: Bodrum Belediyesi Başkanı Mehmet Kocadon, Palmarina Bodrum Genel Müdürü Cenk Bircan, Gazeteci Yonca Tokbaş, Palmarina Bodrum Ekibi Gönüllüleri, Palmalife Resort Ekibi Gönüllüleri, Koroplast Yöneticileri, Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekibi, gönüllü site sakinleri, tüm gönüllü vatandaşlar, katılmayı arzu eden herkes.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çevre Duyarlılığı İçin Elele.. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement