Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce Açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce Açıklaması

"Akil insanların Anadolu'yu dolaşarak Anadolu insanına manipülasyonla yanlış aktarılan konuları anlatmaları hoş ve iyi bir şey. Dahilde ve hariçteki fırıldak kesim farklı şeyleri farklı algılattırıyor ve Türkiye’de bir kaos ortamı oluşturmaya çalışıyor"

17.10.2014 20:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Akil insanların Anadolu'yu dolaşarak Anadolu insanına manipülasyonla yanlış aktarılan konuları anlatmaları hoş ve iyi bir şey. Dahilde ve hariçteki fırıldak kesim farklı şeyleri farklı algılattırıyor ve Türkiye'de bir kaos ortamı oluşturmaya çalışıyor" dedi.

Amasya'da düzenlenen AK Partili il belediye başkanları toplantısına katılmak üzere kente gelen Güllüce, Suluova ilçesi Belediye Başkanı Fatih Üçok'u makamında ziyaret etti.

Başbakan Davutoğlu'nun Akil İnsanlar ile görüşme yapacağını anımsatan Güllüce, "Akil insanların Anadolu'yu dolaşarak Anadolu insanına manipülasyonla yanlış aktarılan konuları anlatmaları hoş ve iyi bir şey. Dahilde ve hariçteki fırıldak kesim farklı şeyleri farklı algılattırıyor ve Türkiye'de bir kaos ortamı oluşturmaya çalışıyor. Türkiye'nin hızla kalkınan halini durdurmaya çalışıyorlar" diye konuştu.

Güllüce, bir zamanlar Türkiye'nin patates, kuru üzüm, domates ve incir sattığını, şimdi ise helikopter ve tank sattığını, uçak yapmaya niyetlendiğini aktardı.

Ortadoğu, Balkanlar, Kafkaslar ve Afrika'nın abisi olan, lider ülke gözüyle bakılan bir Türkiye'nin olduğunu vurgulayan Güllüce, şunları kaydetti:

"2023'te bir tane aç, işsiz ve geçinemeyeni olmayan Türkiye hedefi var. Bırakın Türkiye'de kimsesizin kimsesi olmayı, dünyanın her tarafında nerede bir mazlum ve kimsesiz varsa onun yanında olmayı arzulayan bir Türkiye var. Bunun böyle olmamasını isteyen bir de fesat kesim var. Bizde bu hedef kesimin hedefine varamaması için uğraşacağız. Bu sofrayı ve ekmeği, milletin ekmeğini büyüteceğiz. Yemek pişen kazanı büyüteceğiz. Onlar, bu kazan büyümesin istiyor. Biz de diyoruz ki bu kazan o kadar büyük olsun ki hem bu ülkede yaşayan herkes bu kazandan yemek yiyebilsin hem dünya mazlumları. Bu fesatlıklarına son vereceklerini sanmıyorum."

Güllüce, Anadolu'nun mayası ve kimyasının bütün bu fesatlıklara engel olacak düzeyde olduğunu, kimsenin moralini bozmaması gerektiğini sözlerine ekledi. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement