Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Devlet para gönderiyor, onlar Kandil'e gönderiyor.

06.11.2016 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Devlet para gönderiyor, onlar Kandil'e gönderiyor. Taşeronluk sistemiyle ihale yapıyorlar, işçinin elinden parayı alıp Kandil'e gönderiyorlar. Belediyenin her türlü imkanlarını teröristlerin emrine veriyorlar, çukurlar kazıp sonra da bölücülük yapıyorlar, öz yönetim ilan etmeye kalkıyorlar." dedi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ı makamında ziyaret eden Özhaseki, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakan Özhaseki, burada yaptığı konuşmada, ülkenin güneydoğusunda kötü niyetlilerin olduğuna işaret ederek, şunları söyledi:

"Devlet para gönderiyor, onlar Kandil'e gönderiyor. Taşeronluk sistemiyle ihale yapıyorlar, işçinin elinden parayı alıp Kandil'e gönderiyorlar. Belediyenin her türlü imkanlarını teröristlerin emrine veriyorlar, çukurlar kazıp sonra da bölücülük yapıyorlar, öz yönetim ilan etmeye kalkıyorlar. Patnos Belediyesi Ağrı'da küçük bir ilçe belediyesi. Bu seçim öncesinde HDP'li belediye bir sözleşme yapıyor, geçici işçilere 6 bin 300, diğer işçilere 7 bin 500 lira veriyor. Arkadaşlar, keşke devletin bütçesi imkan verse bütün işçi arkadaşlarımıza en az 10 bin lira versek, belediyenin imkanları olsa 20'şer bin lira versek, dağıtsak ama niyet doğru değil, akılda o iyi iş yok. O parayı ellerinden alıyorlar, bin lirasını garibana veriyorlar, öbür tarafını elinden alıp Kandil'e gönderiyorlar. İşte ona karşı da tavrımız tabii ki sert olacak."

Uysal, ziyaretin sonunda Özhaseki'ye işlemeli tablo ve plaket takdim etti. Özhaseki de 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Fotoğraf Sergisi'nde açılan anı defterini imzaladı.

- "Bir ihtilal denemesi oldu, herkes yaşamına devam etti"

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır'ı da ziyaret eden Bakan Özhaseki, dört bir tarafta adeta meydan muharebesi vererek yola devam ettiklerini vurguladı.

PKK ile yıllardır savaştıklarını, sonuna doğru yaklaştıklarını, yurt dışında da temizlemeye başladıklarını aktaran Özhaseki, "Bir taraftan içimizden FETÖ diye hain bir grup çıktı, onları temizliyoruz. TİKKO'su, DHKP-C'si hepsi bir arada, hepsine karşı savaş veriyoruz, temizliyoruz. Bir taraftan ekonomik savaş veriyoruz, yatırımlara devam ediyoruz." diye konuştu.

Mehmet Özhaseki, 15 Temmuz'da ihtilal denemesi olmasına karşın iki gün sonra bütün banka, iş yerleri ve dükkanların açık olduğunun altını çizerek, "Bir ihtilal denemesi oldu, herkes yaşamına devam etti. Bu, Allah'ın bir lütfudur. Fransa'da bir tek patlama olduğunda askerler ortalığı istila ettiler, olağanüstü hal ilan edildi. Allah'a hamdolsun iyi işler yapmaya devam ediyoruz, çalışacağız." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement