Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Kent Bilgi Sistemi'ne Ödül - Son Dakika
Yerel

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Kent Bilgi Sistemi'ne Ödül

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı\'ndan Kent Bilgi Sistemi\'ne Ödül

Konya Büyükşehir Belediyesi Kent Bilgi Sistemi’ne, Coğrafi Bilgi Sistemi sektöründe prestij ödülü olarak kabul edilen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Dünya CBS Günü Ödülü verildi.

20.11.2015 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Büyükşehir Belediyesi Kent Bilgi Sistemi'ne, Coğrafi Bilgi Sistemi sektöründe prestij ödülü olarak kabul edilen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Dünya CBS Günü Ödülü verildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Kent Bilgi Sistemi'ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ödül verildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda "Dünya Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) Günü" dolayısıyla düzenlenen "Coğrafi Bilgi Teknolojileri ve Akıllı Kentlere Doğru Zirve ve Sergi Etkinliği" kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi Kent Bilgi Sistemi'ne Dünya CBS Günü Ödülü verildi. Coğrafi Bilgi Sistemi sektöründe prestij ödülü olarak kabul edilen Dünya CBS Günü Ödülü'nü Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman Şenol Aydın'a verdi.

ATO Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Orman Genel Müdürlüğü, Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Harita Genel Komutanlığı, Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) gibi kurumlar ödüle layık görülürken, Konya Büyükşehir Belediyesi ödül alan tek belediye oldu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kent Bilgi Sistemi'ne verilen ödüle şehir adına teşekkür etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin bilgi teknolojileri alanında çok önemli bir konumda olduğunu kaydeden Başkan Akyürek, Türkiye'deki en başarılı Kent Bilgi Sistemi işletme yapısına sahip belediye olarak, ülke genelindeki coğrafi veri temelinin kurulmasında ve geliştirilmesine büyük katkı sağladıklarını dile getirdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Kent Bilgi Sistemi'ne Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement