Çevreci Başkan, Temizlik İşçileriyle Sokakları Süpürdü - Son Dakika
Güncel

Çevreci Başkan, Temizlik İşçileriyle Sokakları Süpürdü

Çevreci Başkan, Temizlik İşçileriyle Sokakları Süpürdü

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, belediyede çalışan temizlik işçileriyle birlikte sokakları süpürdü.

17.12.2015 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, belediyede çalışan temizlik işçileriyle birlikte sokakları süpürdü.Temizlik görevlilerinin giydiği üniformayı giyerek sokakları süpüren Kadıoğlu, "Arkadaşlarımızın motivasyonunu yüksek tutmak için geldim" dedi.

Çevre ve şehircilik çalışmalarıyla sürekli olarak adından söz ettiren Esenyurt Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre oluşturmak için yaptığı çalışmalara hız kazandırdı. Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Salı ve Perşembe günleri daha önceden belirlenen mahallelerin cadde ve sokakları temizlik makineleri ve yıkama araçlarıyla hijyenik hale getiriliyor. Günlük olarak yapılan temizliğin yanı sıra haftanın iki günü yapılmaya başlanılan toplu temizlik çalışmalarına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı. Temizlik görevlilerinin giydiği üniformalardan giyen Kadıoğlu, görevlilerle birlikte sokakları süpürerek, yapılan çalışmaları inceledi.

Sabah saatlerinde başlayan toplu temizlik çalışmalarında ilk olarak Başkan Kadıoğlu ve temizlik işçileri yaya olarak sokakları süpürdü. Süpürme çalışmaları sonrası çöp toplama araçlarıyla çöpler toplandı. Daha sonra ise süpürme ve yıkama araçları sokaklara girerek ilçenin ara cadde ve sokaklarını temizledi.

"İSTANBUL TEMİZLİK NOKTASIANDA ÇOK İYİ BİR KONUMDA"

"Temizlik imandan gelir" diyen ve eline faraş ve süpürge alarak sokakları süpüren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "İnsan temizliği, şehir temizliği, vücut temizliği yapacağız ki vatandaşlarımız ilçemizde rahat bir şekilde yaşasınlar. Şimdilerde İstanbul temizlik noktasında çok iyi bir konuma geldi. 1994 öncesindeki gibi çöp yığınları ortalıkta kalmadı. İstanbul'daki belediyeler temizlik noktasında iyi çalışıyor" dedi.

"ARKADAŞLARA MORAL OLSUN DİYE BEN DE GELDİM"

Temizlik işçileriyle birlikte sokakları süpürerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kadıoğlu, "Arkadaşlarımızla beraber çalışmak, onlara moral vermek için bu gün burada onlarla birlikte çalışıyorum. Yoksa arkadaşlarımız her gün burada işlerini güzel olarak yapıyorlar. Ben temizlikçi başı olduğum için yani baş gitmeyince ayaklarında gitmeyeceğini bildiğim için geldim. Arkadaşlarımızın motivasyonunu yüksek tutmak için geldim" diye konuştu.

VATANDAŞLAR ŞAŞKIN BAKIŞLARLA İZLEDİ

Temizlik işçilerine ait üniformalardan giyen Başkan Kadıoğlu, eline aldığı faraş ve süpürge ile sokaklarda temizlik yaptı. Çok sayıda temizlik işçisini sokak içerisinde gören vatandaşlar pencere ve balkonlara çıkarak temizlik çalışmalarını incelediği sırada Başkan Kadıoğlu'nun sokakları süpürdüğünü görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

İşyerini açmak için geldiği sırada Başkan Kadıoğlu'nu görerek şaşıran Şehabettin Bingöl, "Allah Belediye Başkanımızdan razı olsun. Devletimize Allah zeval vermesin. Ben ilk defa böyle gördüm. Burada temizlik yapıyorlar, Allah razı olsun" dedi.

Toplu temizlik çalışmalarında Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne ait 2 adet çöp toplama aracı, 2 adet süpürge aracı, 2 adet yıkama aracı, 2 adet ravo robot yıkama ve süpürme aracı, 2 adet mikser ve 100 personel görev aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çevreci Başkan, Temizlik İşçileriyle Sokakları Süpürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement