Çevreci Robot Resmi ile Dereceye Girdi - Son Dakika
Yerel

Çevreci Robot Resmi ile Dereceye Girdi

Çevreci Robot Resmi ile Dereceye Girdi

Aliağa Anadolu Lisesi’nde okuyan Onur Yanık, İzmir Ekonomi Üniversitesi ile İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen ‘Dünyayı Kurtaran Süper Kahraman’ yarışmasında çevreci robot resmi ile İzmir’de ikinci oldu.

18.05.2015 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aliağa Anadolu Lisesi'nde okuyan Onur Yanık, İzmir Ekonomi Üniversitesi ile İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen 'Dünyayı Kurtaran Süper Kahraman' yarışmasında çevreci robot resmi ile İzmir'de ikinci oldu.

Dünyayı Kurtaran Süper Kahraman yarışmasında İzmir'de ikincilik elde eden Onur Yanık, Aliağa Anadolu Lisesi'nde düzenlenen törende resim öğretmeni Yalçın Türkoğlu tarafından hediye ile ödüllendirildi. Türkoğlu, 11 yıllık meslek hayatında ilk defa böyle bir yetenekle karşılaştığını belirtti.

75 OKUL ARASINDA İKİNCİ OLDU

Çevreci robot resmi ile İzmir'de 75 okul arasından ikincilik ödülüne layık görülen Onur Yanık, kendisini en iyi resimle ifade ettiğini söyledi. Farklı bir yaklaşımla resimlerini çizdiğini belirten Yanık, 'diğerlerinden farklı acaba neyi ifade edebilirim?' düşüncesi ile yola çıktığını ve bu nedenle de farklığının ortaya çıktığını söyledi. Yanık, "Çevreci robot ile çevre kirliliğine dikkat çekmek istedim. Çevreyi insanlar kirletiyor. Bir zıtlık oluşturmak adına çöpleri yiyen bir robot yaptım. Burada bana destek veren Aliağa Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çevreci Robot Resmi ile Dereceye Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement