Ceyda Düvenci Yeni Aşka Yelken Açtı - Son Dakika
Magazin

Ceyda Düvenci Yeni Aşka Yelken Açtı

Ceyda Düvenci Yeni Aşka Yelken Açtı

6 Ay Önce 5 Yıllık Eşinden Boşanan Ceyda Düvenci, Yeni Bir Aşka Yelken Açtı.

04.08.2013 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzun süre sıkıntılar yaşadığı evliliğini yaklaşık 6 ay önce sonlandıran Ceyda Düvenci'nin yüzü yeniden güldü. Şubat'ta 5 yıllık eşi Engin Akgün'le yollarını ayıran güzel oyuncu, önceki gün yeni sevgilisiyle Bodrum'da objektiflere takıldı. Ceyda Düvenci ile dansçı Can Tunalı, Gümüşlük'teki Mandarin isimli kafede kahvaltı ederken görüntülendi.

MAGAZİNE YABANCI DEĞİL

Karşılarında gazetecileri görünce bir anda şaşıran ünlü oyuncuyla dansçı aşkı; ardından hiçbir şey olmamış gibi sohbetlerine devam etti. Ceyda Düvenci, Can Tunalı ile ilişkisini doğrularken daha fazla yorum yapmak istemedi. Bu arada yaklaşık 1 ay önce güzel oyuncuyla yeni bir aşka yelken açan dans öğretmeni Tunalı, Nejat İşler'in en yakın dostu. Can Tunalı'nın adı daha önce de oyuncu Selen Seyven'le yaşadığı kısa bir beraberlik sayesinde magazin sayfalarında yer almıştı.

İKİNCİ EVLİLİĞİYDİ

Düvenci, ilk evliliğini yıllar önce oyuncu Kaan Girgin ile yaptı. Düvenci'nin Engin Akgün'le yaptığı 2. evlilik de 5 yıl sürdü.

Engin Akgün'le evliliğinden 3 yaşında bir kızı olan Ceyda Düvenci ile Tunalı; önceki gün Gümüşlük'teki Mandarin Cafe'de kahvaltı yaptı.

Kaynak: HALİL ÇİLİNGİR/ TAKVİM

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ceyda Düvenci Yeni Aşka Yelken Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement