Ceyhan Belediyesi'nde Sosyal Denge Tazminatı Sevinci Yaşandı - Son Dakika
Yerel

Ceyhan Belediyesi'nde Sosyal Denge Tazminatı Sevinci Yaşandı

Ceyhan Belediyesi\'nde Sosyal Denge Tazminatı Sevinci Yaşandı

Bem-Bir-Sen ile Ceyhan Belediyesi arasında Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesi imzalandı.

12.01.2015 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bem-Bir-Sen ile Ceyhan Belediyesi arasında Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesi imzalandı.

Ceyhan Belediye Meclis Salon'unda düzenlenen imza töreniyle Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ve Bem-Bir Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Ünüvar sözleşmeyi imzaladı. Sözleşme ile belediye memurlarının maaşlarına yaklaşık yüzde 25 oranında iyileştirme yapıldı.

Bir yıl geçerli olacak denge tazminatı sözleşmesi imza törenine Bem-Bir-Sen Ceyhan Şube Başkanı İsmail Tanırgan, belediye birim müdürleri ve sendikaya üye memurlar da katıldı.

Sözleşmenin Ceyhan Belediyesi çalışanlarına hayırlı olmasını dileyen Bem-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Ünüvar, Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'e teşekkür etti.

Çalışanın alın terinin kutsal olduğunu, karşılığının hakkaniyetle ve zamanında verilmesi gerektiğini belirten Başkan Alemdar Öztürk ise, "Bugün çalışma hayatı açısından önemli ve güzel bir gün. Belediye olarak başından beri çalışanımızın hakkını korumayı bir görev bildik ve ona göre çalıştık. İş ahlakı işverenin çalışanını gözetmesini, çalışanların da kazandıkları maaşı hak etmesi için çabalamasını gerektirir. Sözleşmenin hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceyhan Belediyesi'nde Sosyal Denge Tazminatı Sevinci Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement