Ceyhan'da Eğitim Öğretim Yılı Törenle Başladı - Son Dakika
Yerel

Ceyhan'da Eğitim Öğretim Yılı Törenle Başladı

Ceyhan\'da Eğitim Öğretim Yılı Törenle Başladı

Adana’nın Ceyhan ilçesinde 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı düzenlenen törenle başladı.

28.09.2015 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Ceyhan ilçesinde 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı düzenlenen törenle başladı.

Kaymakamlık Önü, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene, Milli Eğitim Müdürü Memduh Topuz, Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Kütükçü, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Tarsuslu, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende Atatürk Anıtı'na milli eğitim adına çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ardından burada yapılan tören sona erdi.

Törenin ardından protokol üyeleri ve beraberindekiler Ceyhan Mithatpaşa İlkokulu'nu ziyaret etti. Burada yapılan törende öğrenciler ve Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibi gösterisini yaptı.

Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy yaptığı konuşmasında, "Burası sizin ikinci aileniz, evde anneniz ve babanızın size karşı davranışlarının aynısını okuldaki öğretmenler ve idarecilerden göreceksiniz. Bizim sizlerden istediğimiz öğretmenlerinizin dediğini yapmanız ve derslerinize çalışmanızdır" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Memduh Topuz ise, "İçiniz rahat olsun çünkü çocuklarınız artık bizlere emanet, onları değerleriyle değerlenen, özgüvenleri gelişmiş, aklını kullanan, soran ve sorgulayan, düşündüğünü rahatça ifade edebilen, milli ve manevi değerleri özümsemiş ülkesini ve insanları seven bireyler olarak yetiştirmek için çaba içinde olacağız" diye konuştu.

Konuşmaların sonunda protokol üyeleri ve beraberindekiler sınıflara girerek öğrencilere kitap, defter, okul araç ve gereçlerini dağıttı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceyhan'da Eğitim Öğretim Yılı Törenle Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement