Ceyhan Otomobille Çarpışan Elektrikli Bisikletteki 3'ü Çocuk 4 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Ceyhan Otomobille Çarpışan Elektrikli Bisikletteki 3'ü Çocuk 4 Kişi Yaralandı

Ceyhan Otomobille Çarpışan Elektrikli Bisikletteki 3\'ü Çocuk 4 Kişi Yaralandı

Otomobille çarpışan elektrikli bisikletteki 3'ü çocuk 4 kişi yaralandı Adana'dın Ceyhan İlçesi'nde bir otomobil ile elektrikli bisikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3'ü çocuk 4 kişi yaralandı.

23.12.2015 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otomobille çarpışan elektrikli bisikletteki 3'ü çocuk 4 kişi yaralandı

Adana'dın Ceyhan İlçesi'nde bir otomobil ile elektrikli bisikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3'ü çocuk 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 16.30 sıralarında İmamoğlu Yolu Kıvrıklı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. 38 Yaşındaki Tarık Parlakhan, oğlu 6 yaşındaki Eray'ı okuldan almak için iki kızı 9 yaşındaki Miray ve 4 yaşındaki Simay'ı da yanına alarak elektrikli bisikleti ile yola çıktı. Oğlunu okuldan alan Parlakhan, 3 çocuğuyla birlikte evine döndüğü sırada kullandığı elektrikli bisikletle 40 yaşındaki A.S.'nin yönetimindeki 01 VR 090 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada yaralanan baba ve 3 çocuğu ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Durumunun ağır olduğu öğrenilen Miray Parlakhan yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınırken diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi. Otomobil sürücüsü A.S. gözaltına alınırken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ceyhan Otomobille Çarpışan Elektrikli Bisikletteki 3'ü Çocuk 4 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement