Çeyiziniz Emsan'la Tamamlansın - Son Dakika
Güncel

Çeyiziniz Emsan'la Tamamlansın

Çeyiziniz Emsan\'la Tamamlansın

Kalite ve şıklığı mutfaklarınıza getiren Emsan hem evlilik hazırlığı yapanların hem de mutfağını yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürüyor.

04.04.2014 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalite ve şıklığı mutfaklarınıza getiren Emsan hem evlilik hazırlığı yapanların hem de mutfağını yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürüyor. 195 parçadan oluşan Emsan Tombo çeyiz paketi, ihtiyacınız olan her şeyi bütçenizi düşünerek sunuyor.

40 yıldır mutfağınızdaki ihtiyaçlarınızı karşılayan Emsan, 195 parça Tombo çeyiz paketiyle birbirinden şık ve modern çizgileri mutfağınıza taşıyor. Kaliteli ve şık tasarımın yer aldığı çeyiz paketiyle; 18 parça Tombo Çeyiz Paketi, 86 parça Ekstra Beyaz Porselen Yemek Takımı ve 91 parça Sandıklı Çatal-Kaşık-Bıçak Takımına 2.156 TL yerine 1.699 TL'ye sahip olabilirsiniz. Ayrıca 279 TL değerindeki değişik renk ve desenlerdeki porselen kahvaltı takımı Emsan'dan çeyizini hazırlayanlara hediye.

Farklı Renk ve Modellerle Mutfağınız Renklenecek

Emsan, çiftleri evlilik öncesi çeyiz telaşından kurtarıyor. 18 parça Tombo Çeyiz Seti; siyah, kırmızı, krem, gold gibi renk alternatiflerine sahip. 86 parça Porselen Yemek Takımları; Esclade Gold ve Platin, Moon Rapsodi Gold ve Platin, Moon Stream, Isolet Serono ve Talya gibi birçok modeliyle mutfaklarınızda yerini alıyor. 91 parça Sandıklı Çatal-Bıçak-Kaşık Seti ise; Amber, Başak, Duru Mat gibi birçok modeliyle çeyizinizi görenleri hayran bırakacak.

Mutfağında kaliteli ve şık ürünleri görmek isteyen çiftler Emsan çeyiz paketiyle mutfak ürünlerini tamamlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çeyiziniz Emsan'la Tamamlansın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement