Ceylan Çapa Kıskançlık Krizine Girdi - Son Dakika
Magazin

Ceylan Çapa Kıskançlık Krizine Girdi

Ceylan Çapa Kıskançlık Krizine Girdi

Burak Özçivit, yeni filmi için Miss Turkey Güzeli Amine'yi seçince Ceylan Çapa, kıskançlıktan sevgilisinin kardeşinin kınasına gitmedi.

02.06.2014 09:27  Güncelleme: 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BRK'S Production’u kuran Burak Özçivit, kendisinin de oynayacağı bir aşk filmi çekeceğini açıklamış, başrol teklifini de 2014 Miss Turkey Güzeli Amine Gülşe'yi etmişti. 

SEVGİLİSİ TELEFONLARINA ÇIKMIYOR 

Bu durum yüzünden yakışıklı oyuncu ile sevgilisi Ceylan Çapa’nın arası açıldı. Kıskançlık krizine giren Çapa’nın tepkisi sert oldu. Burak Özçivit’in geçen hafta nişanlanan kız kardeşi Burçun’un kına gecesi önceki akşam yapıldı. Ceylan Çapa, davetli olmasına rağmen müstakbel görümcesinin eğlencesine katılmadı.

BURAK'A NİSPET YAPTI

Sosyetik güzel, aynı saatlerde yakın arkadaşı Merve Boluğur'la bir gece kulübündeydi. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen, nispet olsun diye gecede çekilen fotoğrafları sosyal medya üzerinden paylaşan Ceylan Çapa’nın, Burak Özçivit’in telefonlarına çıkmadığı iddia edildi. İkilinin aşkı, 2011 yılında başlamıştı. ‘Muhteşem Yüzyıl’daki ‘ Malkoçoğlu Bali Bey’ karakteriyle şöhret olan Burak Özçivit, ünlü işletmeci Celal Çapa’nın kızı olan Ceylan Çapa’nın sayesinde sosyeteye girmişti. 


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Ceylan Çapa Kıskançlık Krizine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • aslı: eee kasıntılıp yapıp evlenmek yerine gezmeyı tercıh edersek..herzamn yenısı gelir.yerimize 22 2 Yanıtla
  • Başak Doğan: Ceylan çapanın kıskançlık krizleri kabak tadı verdi artık. Burak özçivitin önünde başarılarla dolu bi kariyer var ama Ceylan hanım destek olacağına onu aşağı çekiyor habire çocuk gibi kapris bu ne ya sıkıldık. Ayrıca “Ceylan hanım sayesinde sosyeteye girdi“ lafı hiç hoş değil. Sosyeteye girsen ne girmesen ne burak özçivitin böyle “ucuz“ hareketlere gireceğini hiç sanmam. Son olarak arkadaşın yorumuna katılıyorum Amine yerine Fahriye daha iyi olur. Bu uyumu yakalamak zor zira. 2 0 Yanıtla
  • Yagmur akdogan: Bence burak ozcivit ve amine gulse evlenmeli beraber olmalari lazim bence 0 0 Yanıtla

Advertisement