'Ceylanlar' Taraftarıyla Buluşuyor - Son Dakika
Spor

'Ceylanlar' Taraftarıyla Buluşuyor

\'Ceylanlar\' Taraftarıyla Buluşuyor

GAP Arena Stadı'ndaki "çim sorunu" nedeniyle taraftarından uzak kalan Şanlıurfaspor, bu sezon seyircisi önündeki ilk maçına çıkacak.

30.10.2014 12:29  Güncelleme: 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, GAP Arena Stadı'ndaki "çim sorunu" nedeniyle ayrı kaldığı taraftarına Manisaspor maçıyla "merhaba" diyecek.

Sezon başından bu yana GAP Arena Stadı'nda yaşanan sorunu nedeniyle sahasındaki maçları çeşitli kentlerde oynamak zorunda kalan "Ceylanlar", cumartesi günü yapacakları Manisaspor maçında taraftarlarıyla buluşacak.

Teknik direktör Cihat Arslan, yaptığı açıklamada, 7 hafta sonra Şanlıurfalı taraftarlar önünde sahaya çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bu maçta galibiyeti hedeflediklerini belirten Arslan, şöyle devam etti.

"Futbolcularımız bu hafta taktiksel idmanlarda istediğimize yakın performans sergiledi. Sahamızda güzel bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz. Deplasmanda sürdürdüğümüz iyi gidişatı sahamızda da sürdürmek istiyoruz. Tabi rakibimizin bulunduğu konuma da saygı duyuyoruz. Galibiyet için oynayacağız ve Allah izin verirse kazanacağımıza inanıyorum."

Taraftarlarını mutlu etmek istediklerini dile getiren Arslan, futbolseverlerin tribünleri dolduracağına inandığını sözlerine ekledi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 'Ceylanlar' Taraftarıyla Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement