Ceylanpınar Belediye Başkanı Sur Gazisini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Ceylanpınar Belediye Başkanı Sur Gazisini Ziyaret Etti

Ceylanpınar Belediye Başkanı Sur Gazisini Ziyaret Etti

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçe Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ocak ayında Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yürütülen operasyonlarda iki ayağından yaralanan Ceylanpınarlı Astsubay Gazi Hamza İyigün’ü ziyaret etti.

16.05.2016 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçe Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ocak ayında Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yürütülen operasyonlarda iki ayağından yaralanan Ceylanpınarlı Astsubay Gazi Hamza İyigün'ü ziyaret etti.

Astsubay Hamza İyigün, terör olaylarının artması üzerine Diyarbakır'ın Sur ilçesine geçici görevli olarak gitmişti. Operasyonlar kapsamında ev araması sırasında PKK'lıların saldırısına hedef olmuş, iki ayağına da kurşun isabet etmişti. Ambulansla hastaneye kaldırılan Hamza İyigün daha sonra askeri uçakla GATA'ya sevk edilmişti. GATA'da tedavisi tamamlanan gazi İyigün, baba evine geldi. Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'da baba ocağında gazi İyigün'ü ziyaret ederek acil şifalar dileklerinde bulundu. Barış sürecinin bitmesinin ardından başlayan operasyonlar kapsamında 3 Ceylanpınarlı askerin yaralanarak gazi olduğunu belirten Başkan Atilla, şehit ve gazilere büyük bir minnettarlık duyduklarını ifade etti. Güvenlik güçlerinin vatanın bölünmemesi için canları pahasına görevlerini sürdürdüklerini dile getiren Belediye Başkanı Atilla, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Onlar bu kutsal dava uğrunda canları pahasına, vatanı savunma adına yaralandılar ve gazi oldular. Bugüne kadar bu kutsal davada şehit olan ve yaralanan güvenlik personelleri olmamış olsaydı bizler bugün evlerimizde rahatlıkla oturamayacaktık. Onlar, bizler ve çocuklarımız rahat edelim diye kendilerini tehlikeye atarak, canlarını hiçe sayarak, bizim çocuklarımız yetim kalmasın diye kendi çocuklarını yetim bırakan kahramanlardırlar. Bundan dolayı bizler Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak bu dava uğrunda şehit olan ve yaralanan kardeşlerimize minnet duyuyoruz. Eğer bugün vatan toprağı bölünmemişse şehitlerimizin ve gazilerimizin kanlarını buna mani olmuştur" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ceylanpınar Belediye Başkanı Sur Gazisini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement