Ceylanpınar Belediyesi'nden 2 Bin Kişiye İftar - Son Dakika
Güncel

Ceylanpınar Belediyesi'nden 2 Bin Kişiye İftar

Belediye Başkanı Atilla: "Türkiye Cumhuriyeti’nin bir belediye başkanına yapılan suikast kabul edilemez"

20.07.2014 00:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceylanpınar Belediyesi'nce, yaklaşık 2 bin kişiye iftar yemeği verildi.

Ceylanpınar İlkokulu bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Kaymakam Musa Sarı, Belediye Başkanı Menderes Atilla ile vatandaşlar katıldı.

Vatandaşlara kendi eliyle yemek dağıtan Belediye Başkanı Atilla, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 1 hafta önce bombalı saldırıya uğradığını fakat Ceylanpınar halkının duaları ile hayatta kaldığını söyledi.

Kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Atilla, yaşanan olayın aydınlanması için emniyet ve diğer yetkililerin ciddi bir çaba sarf ettiğini belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin bir belediye başkanına yapılan suikastın kabul edilemez bir durum olduğunu ifade eden Atilla, "Olay ile ilgili faillerin bulunması için halkımızın biraz daha sabırlı olmasını diliyorum. Başbakanımız, Bakanımız, vekillerimiz ve valimiz bizlere bu konuda yardımcı oluyor. Hepsine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Bu arada iftar yemeği sırasında çevrede geniş güvenlik önlemleri alındığı görüldü.

Ceylanpınar ilçe girişinde 14 Temmuz Pazartesi günü Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamada, 3 polis yaralanmıştı. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ceylanpınar Belediyesi'nden 2 Bin Kişiye İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement