Ceylanpınar'da Asfalt Çalışmaları Hız Kazandı - Son Dakika
Yerel

Ceylanpınar'da Asfalt Çalışmaları Hız Kazandı

Ceylanpınar\'da Asfalt Çalışmaları Hız Kazandı

Ceylanpınar Belediyesi tarafından sathi kaplama ve asfaltlamanın yapıldığı kırsal mahalle yollarında çalışmaların tamamlandığı belirtildi.

27.08.2015 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceylanpınar Belediyesi tarafından sathi kaplama ve asfaltlamanın yapıldığı kırsal mahalle yollarında çalışmaların tamamlandığı belirtildi.

Ceylanpınar Akrepli yolunda asfalt çalışmalarının tamamlandığını belirten Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, "Büyükşehir yasası sonrasında biliyoruz ki köyerimiz mahalleye dönüştü. Büyükşehir yasası ile beraber yol yapım çalışmalarında Büyükşehir ile el ele verip yollarımızı yapıyoruz. Akrepli yolu ve civarında yaşayan vatandaşlarımız artık daha temiz ve güvenli bir yolda gidip gelecekler" dedi.

Atilla açıklamasının devamında seçim öncesi verdiği sözlere değinerek, "Seçim öncesinde bazı sözler verdik. Bugün baktığımızda bu sözlerin bir bir yerine geldiğini görüyoruz. Ceylanpınar için yaptığımız çalışmalar bizi mutlu ediyor "ifadelerini kullandı.

Bu yıl yapılan yol miktarının 70 kilometrenin üzerinde olduğunu belirten Belediye Başkanı Atilla "2015 yılı programına 99 kilometre asfaltlama çalışması aldık. Geçtiğimiz yıllarda kırsaldaki yollar çok kötü durumdaydı, fakat yapılan çalışmalar gösteriyor ki geçmişten eser kalmadı. Büyükşehir Belediyesi ile planlamamızda 2016 yılında kırsalımızda 1 metre dahi asfaltlanmamış yolumuz kalmayacak" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceylanpınar'da Asfalt Çalışmaları Hız Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement