Ceylanpınar'da Görevlendirilen Polisler Tuvalet Damında Kalıyor - Son Dakika
Güncel

Ceylanpınar'da Görevlendirilen Polisler Tuvalet Damında Kalıyor

Şanlıurfa Emniyet Müdürü geçtiğimiz günlerde, "Ben polisimi 5 yıldızlı otelde ağırlıyorum." demişti. Skandal gerçek ortaya çıktı; polisler tuvalet damında kalıyor.

28.08.2015 12:12  Güncelleme: 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı'nın "Ben polisimi 5 yıldızlı otellerde ağırlıyorum." şeklindeki açıklamasının ardından skandal bir gerçek ortaya çıktı.

TUVALET DAMINDA YATIYORLAR

Zaman'dan Fethi Altun'un haberine göre şehre geçici görevlendirme ile gelen polislerin bir tuvaletin damında açık havada yattıkları görüldü. Yer yatağında elverişsiz şartlarda yatmak zorunda bırakılan polislerin kaldığı damın, sınıra 500 metre mesafede olması dikkat çekti.

2 POLİS EVİNDE ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde canlı bombalı saldırıda 34 kişinin hayatını kaybetmesi ve Ceylanpınar'da 2 polisin şehit edilmesi üzerine çeşitli illerden geçici görevlendirme ile şehre gönderilen ve barınacak yer bulunamayan polislerin ikamet ettikleri yerler yürek burkuyor. Özellikle Ceylanpınar'da geçici görevlendirmeyle gelen polislerin bir okulun tuvaletinin damında yatıp kalktıkları ortaya çıktı. Çok kötü şartlarda açık havada kalan Çevik Kuvvet polislerinin, halının üzerine atılan bir yer yatağında yattıkları görülüyor. Polislerin gündüz yataklarını koyacak yer bulamadığı için açık alanda bıraktıkları anlaşılıyor. Üstelik polislerin yattığı yerin terör örgütü PKK'nın Suriye kolu olarak bilinen PYD'nin kontrolünde bulunan Resulayn sınırına yaklaşık 500 metre mesafede bulunması açık hedef olduklarını gözler önüne seriyor. Geçtiğimiz ay 2 polisin evinde uyurken şehit edilmesi kamuoyunda Şanlıurfa'daki emniyet güçlerinin güvenliğini sorgular hale getirmiş, şehirde birçok polis ve askerin evi değiştirilmişti.

"POLİSLER 5 YILDIZLI OTELDE KALIYOR"

Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, geçtiğimiz hafta kentte görev yapan ulusal ve yerel basınla buluşmuştu. Kentin güvenli olduğunu savunan Pınarbaşı, "Şanlıurfa'da olağanüstü bir durum yok. İlimizin güvenliği 81 ilin içinde en iyisi. İşimizin başındayız. Biz bütün tedbirlerimizi aldık. Önleme işini en üst düzeyde tutuyoruz." diyerek basında yer alan güvenlik ve istihbarat zafiyeti haberlerini yalanlamıştı. Pınarbaşı, aynı toplantıda "Ben polisimi 5 yıldızlı otellerde ağırlıyorum. Şanlıurfa, en güvenilir illerden." ifadelerini de kullanmıştı.

POLİSLER GÜVENDE DEĞİL

Pınarbaşı'nın bu açıklamasının ardından kaldıkları damla ilgili ortaya çıkan fotoğraf, polislerin hiç de güven içinde olmadıklarını gösteriyor. Ayrıca güvenlik güçlerinin sağlıklı olmayan şartlarda kaldıklarını ortaya koyuyor. Bu arada Emniyet Müdürlüğü'nün kalacak yer bulamadığı, polislere prefabrik konut arayışına girdiği öğrenildi. Bu girişimin de güvenlik sorununu çözemeyeceği belirtiliyor.

Ceylanpınar\'da Görevlendirilen Polisler Tuvalet Damında Kalıyor

Son Dakika Güncel Ceylanpınar'da Görevlendirilen Polisler Tuvalet Damında Kalıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (125)

  • Kekowa: Orasi bile fazla onlara. 6 81 Yanıtla
  • EDİRNE: görünnnnn bunu eyyyy akıllı türk kardeşlerim bunlar bu ülkenin evlatlarını öldürüp sırtlarından para kazanıyo yeter açın gözünüzü HDP türkiyenin kurtuluşudur 7 63 Yanıtla canavar: hdp tam manasiyla pkk dan ayrilsin bolucu soylemlerini biraksin o zaman dedigine inanirim.bak turklessin demiyorum dikkatini cekerim. 0 4 EDİRNE: CANAVAR KARDEŞİM İSMİN HAYLİ İLGİNÇ :) YORUMUNU BEĞENDİM HAKLISIN AMA BU DA ZAMANLA OLUR 0 0
  • çiçek abbas00: Milyarlarca lira ödenerek binilen makam araçlarinin olduğu ülkemiz de eger sen polis ve askerine her alanda en iyisini sunamiyorsan yaziklar olsun. 46 4 Yanıtla
  • rest: 5 yıldızlı mikrobik yuva 40 2 Yanıtla
  • Fgh: Birakin paraleli aktrolunu gercek okan tekbirsey var bu ülkede polisin degeri basiniza bir bela gelince var onun disinda polise deger veren yok.. ortada paralel birsey varsa hükümet elinde her türlü yetki var ve her polisin sicili bilinir at teskilattan bizde kurtulalim sizde neden yapmiyorlar bunu çünkü polis bu ulkede her zaman hükümetlerin açığını kapatmasi icin kullanılır gundem hemen degisir isin icine polis girince icisleri Bakanı ve emniyet genel müdürü bu ulkede ne is yapar merak ettiniz mi paralel diye diye hemen her yerde bütün polisler asagilanirken bu paralelci dediklerini teskilatan sokan hükümetin Bakanı temizle bunları hepsinin ismi var sizde son 10 yıl aldığın cemaatcileri cikar teskilattan gitsinler tekke de takilsinlar ve emniyet genel müdürü sahip cik personeline makaminda evrak imzalamakla bu isler olmuyor sahaya in ve konuş bu insanlarin hakkını ara asker isteyor hemde açıktan medyada yayınlanıyor asker personeline sahip çıkıyor birsey varsa Medyada aciklama yapiyor sen cik yap korkma koltugundan olurum diye bu memurlarin hepsinin sende hakkı var sokakta yatanindan keplerle belediye isciligi yaparken can verenine kadar allah once senden soracak bunlarin hakkını 40 0 Yanıtla
  • kaan efendi : urfa emniyeti ne zaman iyi yerde barınma sağlamış bugüne kadar şov yapmasın müdür Halfeti rezilliği hala sosyal medyada 38 0 Yanıtla
  • Polis31: Gerçekleri ne kadar gizleyecektiniz ?? Bunlar gerçekler polisin hali alın gozunuzun onunde 37 1 Yanıtla Polis31: Gards yaran mi var burda insanlık dışı bi biçimde görüntü var gözünün önünde ha sen gormrk istemezsen saygı duyarm 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Cumhur İttifakı Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, DTO İzmir Şubesi Üyelerine Projelerini Anlattı
    16:55 Cumhur İttifakı Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, DTO İzmir Şubesi Üyelerine Projelerini Anlattı

    Cumhur İttifakı Konak Belediye Başkan adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, DTO İzmir Şubesi üyelerine seçilmesi halinde hayata geçirmeyi planladıkları projeleri anlattı. Çankırı, İzmir'in ticaretin kalbi olmaktan uzaklaştığını belirterek, bu sorunları çözmek için çalışacaklarını ifade etti. DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

  • Hatay'da 6 düzensiz göçmen yakalandı, 3 şüpheli gözaltına alındı
    16:53 Hatay'da 6 düzensiz göçmen yakalandı, 3 şüpheli gözaltına alındı

    Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, yurda yasa dışı yollarla girdikleri belirlenen 6 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığıyla mücadele çalışmaları kapsamında yapılan operasyonda, A.S, S.K. ve Z.M.A. isimli 3 şüpheli gözaltına alındı. Yakalanan düzensiz göçmenler ise sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Düzce Belediyesi İhtiyaç Sahibi Çocuklara Bayramlık Kıyafet Dağıtıyor
    16:53 Düzce Belediyesi İhtiyaç Sahibi Çocuklara Bayramlık Kıyafet Dağıtıyor

    Düzce Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için bayramlık kıyafet dağıtımına başladı. Kıyafetler alt üst giyim ve ayakkabıdan oluşuyor.

  • Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay: 'Cumhuriyete olan borcumu ödemek için adayım'
    16:53 Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay: 'Cumhuriyete olan borcumu ödemek için adayım'

    Efeler Belediye Başkanı ve İYİ Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay, Yılmazköy Mahallesi'nde yaptığı ziyarette, cumhuriyete olan borcunu ödemek için aday olduğunu söyledi.

  • Salihli'de Şaka Sonucu Arkadaşını Vuran Çocuk Gözaltına Alındı
    16:52 Salihli'de Şaka Sonucu Arkadaşını Vuran Çocuk Gözaltına Alındı

    Manisa'nın Salihli ilçesinde 16 yaşındaki bir çocuk, şaka yaparken elindeki av tüfeğinin kazara ateş alması sonucu arkadaşını vurdu. Genç, hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti. Olayın ardından çocuk gözaltına alındı ve soruşturma başlatıldı.

  • Özdemir Manavoğlu, AESOB'u ziyaret etti
    16:51 Özdemir Manavoğlu, AESOB'u ziyaret etti

    Cumhur İttifakı'nın Muratpaşa Belediye Başkan adayı Özdemir Manavoğlu, AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve oda başkanlarıyla bir araya gelerek, Muratpaşa için hayata geçireceği projeleri anlattı. Manavoğlu, esnaf ve sanatkarların sorunlarını dinledi ve Muratpaşa'nın hak ettiği değere gelmesi için mücadele ettiklerini belirtti. AESOB Başkanı Dere de ziyaretten memnuniyetini dile getirdi.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır ile Astronot Alper Gezeravcı Afyonkarahisar'da öğrencilerle buluştu
    16:50 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır ile Astronot Alper Gezeravcı Afyonkarahisar'da öğrencilerle buluştu

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, Afyonkarahisar'da üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Bir öğrencinin 'Sen Alper misin' sorusuna Bakan Kacır, 'Bende astronot tipi var mı' diyerek gülümsedi. Astronot Alper Gezeravcı da etkinlikte yer aldı ve fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı. Bakan Kacır, öğrencilere TOGG'un maketini hediye etti.

  • Türk Kızılayı, Irak'ta yerinden edilmiş ailelere yardım sağlıyor
    16:49 Türk Kızılayı, Irak'ta yerinden edilmiş ailelere yardım sağlıyor

    Türk Kızılay, ramazan yardımları kapsamında Irak'ın Erbil kentinde bulunan Herşem Kampı'nda kalan yerinden edilmiş 250 aileye gıda, giyim ve ekmek yardımı gerçekleştirdi. Türk Kızılayın Irak Delegasyon Başkan Vekili Eray Akkaya, ramazan boyunca 5 bin aileye yardımların devam edeceğini açıkladı.

  • Deepfake Teknolojisi Seçim Kampanyalarında Kullanılıyor
    16:47 Deepfake Teknolojisi Seçim Kampanyalarında Kullanılıyor

    Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Murat Kırık, Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay'da büyükşehir adaylığını geri çektiğini açıkladığı Gökhan Zan'la ilgili 'deepfake' iddialarına ilişkin, 'Artık bundan sonra sesler görüntüler gerçek bile olsa 'deepfake' deyip işinden içinden çıkılabilme durumu söz konusu olabiliyor.' dedi. Kırık, yapay zekanın gelişimiyle deepfake teknolojisinin ortaya çıktığını ve bu teknolojinin seçim kampanyalarında kullanıldığını anlattı.

  • Başkan Başdeğirmen, Halk Otobüsleri Kooperatifi'ni ziyaret etti
    16:47 Başkan Başdeğirmen, Halk Otobüsleri Kooperatifi'ni ziyaret etti

    Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, S.S. 18 Nolu Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, kooperatif esnafı ve şoförleri ziyaret etti. Başkan Başdeğirmen, 65 yaş ve üstü vatandaşların halk otobüslerinden ücretsiz yararlanması uygulamasının 31 Mart'tan sonra da devam edeceğini belirtti.


Advertisement